Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 5 tips: zo hou jij je langeafstandsrelatie leuk!

5 tips: zo hou jij je langeafstandsrelatie leuk!

5 tips: zo hou jij je langeafstandsrelatie leuk!

Hoewel het met apps als Tinder en Happn steeds makkelijker wordt om iemand te daten die binnen een straal van 5 km woont, kan het natuurlijk nog steeds gebeuren dat je verliefd wordt op iemand in een andere stad of zelfs een ander land. Hoe hou je het leuk als je elkaar maar weinig kunt zien? Wij geven tips!

1. Kijk samen een serie

Je kunt dan wel niet samen met hem op de bank zitten, maar je kunt wel tegelijk een serie kijken. Ondertussen kunnen jullie elkaar appjes sturen over de nieuwste ontwikkelingen in jullie favoriete serie en samen lachen om de gekke dingen die er nu weer gebeurd zijn.

2. Stuur een sexy selfie

Een foto zegt immers meer dan duizend woorden.

3. Een romantisch etentje via Skype

Geen zin om weer alleen voor de tv te eten? De oplossing is een romantisch etentje via Skype. Steek allebei wat kaarsen aan en kijk elkaar diep in de ogen. Als je allebei hetzelfde eet is het natuurlijk extra leuk, maar ook als jij door het tijdsverschil een boterham voor lunch eet en hij een pizza als avondeten kan het toch nog heel fijn zijn om weer even samen aan tafel te zitten.

4. Geef elkaar de ruimte

Natuurlijk is het heel belangrijk en fijn om veel met elkaar te praten, maar geef elkaar ook de ruimte om een eigen leven te hebben. Ga stappen met je vriendinnen, naar de film of lekker uit eten en zet niet alles opzij omdat hij misschien kan bellen.

5. Praat over de toekomst

Whaaa! De toekomst, eng! Moet dat nou zo serieus allemaal? Ja, want als er zo’n afstand tussen jullie in zit, is het belangrijk om het gesprek over jullie toekomst niet te lang uit te stellen. Je hoeft niet meteen te beslissen hoeveel kinderen je wilt en wat voor soort hond je neemt. Maar praat wel over dé olifant in de kamer: zou één van jullie twee bereid zijn om te verhuizen voor de liefde? Of blijven jullie voor altijd heen en weer reizen? Dan weet je in elk geval waar je aan toe bent en een langeafstandsrelatie wordt makkelijker als je weet dat de afstand er niet voor altijd zal zijn.

Lees ook:

Elkaar 4 minuten in de ogen kijken versterkt je relatie

5 redenen waarom een TomTom je relatie gaat redden

Met deze tips lijk je slanker