Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Tinder tips: zo schuift hij naar rechts

Tinder tips: zo schuift hij naar rechts

Tinder tips: zo schuift hij naar rechts

Als hedendaagse single zoek je het beste je heil op Tinder. Het is heus niet alleen maar een app voor losbandige tieners – de eerste Tinderbaby’s zijn nota bene al geboren. Goed, nu we je overgehaald hebben: hoe maak je het beste profiel?

Een belangrijke opmerking vooraf: mannen analyseren foto’s niet half zo uitgebreid als wij vrouwen dat doen. Bijvoorbeeld: jij ziet in een blonde jongen mét bril een serieus, doch ondeugend exemplaar die goed in zijn vel zit en ook van een grapje houdt (want: t-shirt met print). Jij hebt een foto met bril en hij ziet: een vrouw met een bril. En borsten.

Hoe val je dan wel op?

  • Zorg tenminste voor één duidelijke foto van je gezicht. Een pasfoto is overdreven, maar gewoon een close-up waarop goed te zien is hoe je er echt uit ziet.
  • Weet waar je naar op zoek bent. Als jij een foto van jezelf sensueel poserend in bikini toevoegt, straal je iets anders uit dan een foto waarin je in met vrienden in dezelfde bikini aan het picknicken bent op het strand.
  • Wees soort van actief. Als iemand ziet dat je weken niet actief bent geweest, is het een logische aanname om te denken dat je van de markt bent. En dat ben je niet.
  • Zet er meer dan twee foto’s op. Tinder is nu eenmaal een visueel medium, tenminste tot je met elkaar begint te chatten, dus je bent erbij gebaat als je iets laat zien. Bovendien, wat denk jij als een gast maar twee foto’s heeft? “Oei, zou hij maar twee foto’s hebben waar hij goed opstaat?”

tinder2

En wat moet je zeker niet doen?

  • De eerste foto moet er niet eentje zijn van jou en al je vriendinnen. Hoe moet hij dan weten wie jij bent? Ook: als je op alle foto’s staat met een vriendin, lijk je niet populair, maar eerder onzeker.
  • De eerste foto moet ook geen “grappige foto” (een faceswap met je kat of nog erger, een foto van jouw kat in een onesie) zijn. Het is fijn dat je humor hebt, en zelfspot, en verder kijkt dan alleen maar uiterlijk vertoon, maar bewaar dat beter voor de derde of de vierde foto. En je kattenfoto’s voor je persoonlijke album.
  • Je lengte vermelden. Of direct zeggen dat je een lange vrouw bent en geen dwergjes wil daten. Schrik mannen niet direct af met een kritisch eisenpakket – begin met flirten en als het klikt, kan je altijd vermelden dat je jezelf lang vindt. Als het een obstakel blijkt te zijn, voor jou of voor hem, kan je nog afhaken – maar misschien vind je dat tegen die tijd toch wel wat oppervlakkig.
  • Diepzinnige quotes. Bijvoorbeeld deze veelvoorkomende verschrikking: “All that is gold does not glitter, not all those who wander are lost.” Jaja, je reist graag, zeg dat maar gewoon. Tinder is geen diepzinnig medium en deze tegelwijsheden strooi je in het dagelijks leven (hopelijk) ook niet rond.

 

Lees ook:

 

Bron: Marie Claire