Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Deze tiener vond de vrolijkste manier om uit de kast te komen

Deze tiener vond de vrolijkste manier om uit de kast te komen

Deze tiener vond de vrolijkste manier om uit de kast te komen

De 16-jarige Gina uit Californië wist al een tijdje dat ze op meisjes valt, maar had het alleen nog maar tegen twee vrienden verteld. Tijdens een familie-uitje naar Disneyland besloot ze op een ongewone manier uit de kast te komen. Voor één van de camera’s bij Splash Mountain zette Gina haar grootste glimlach op terwijl ze een blad omhooghield waarop in regenboogletters ‘I’m gay’ te lezen stond.

Uit de kast komen begint in de meeste gevallen met de zin ‘Ma, pa, we moeten eens praten,’ gevolgd door een lang, serieus gesprek met heel wat vragen. Maar Gina had helemaal geen zin in dramatisch gedoe. “Ik ben niet het type persoon dat diepe conversaties heeft met mensen, dus het leek mij wel een leuk idee om het op deze manier en deze plek te doen,” vertelt ze aan Seventeen magazine.

Dus maakte ze een papier met haar boodschap erop en liet zich ermee fotograferen in één van de attracties in Disneyland. Haar nietsvermoedende moeder (voor haar) en de vier anderen in het bootje hebben duidelijk niets in de gaten en beseffen nog veel minder dat ze poseerden voor een legendarisch kiekje dat ook nog eens viraal zou gaan.

“Ik was superzenuwachtig! Ik wist dat mijn broer en ouders het zeker zouden accepteren, maar in je hoofd stel je je toch de ergste situaties voor, dus het was een hele opluchting toen ze het aanvaardden.”

Gina postte het kiekje op Twitter en kreeg heel veel positieve reacties. De tweet werd ondertussen al meer dan 9.200 keer geliket en meer dan 5.200 keer geretweet. “Het internet is een geweldige plek en ik ben zo blij dat ik deel mag uitmaken van zo’n mooie gemeenschap,” zegt ze daarover.

 

 

Lees ook:

Bron: Flair.be, foto via twitter@ginaslife3