Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > ‘The Bachelor’ komt terug op tv en jij kan iemand opgeven!

‘The Bachelor’ komt terug op tv en jij kan iemand opgeven!

‘The Bachelor’ komt terug op tv en jij kan iemand opgeven!

‘Temptation Island’ loopt bijna op zijn einde. Gelukkig komt er in het najaar een welkome guilty pleasure-vervanging in de vorm van het programma ‘The Bachelor’.

De zoektocht naar ware liefde: je kunt er televisie van blijven maken tot sint-juttemis. En dus gebeurt dat ook gewoon, bijvoorbeeld bij Net5. Na vijf jaar keert het programma ‘The Bachelor’ terug: wat ons betreft een gevalletje ‘ken je dat nog, nog, nog…?’ De bachelor ontmoet 22 vrouwen waarmee hij (op uiteraard een geweldige locatie) op spannende dates gaat. Er valt telkens een vrouw af en uiteindelijk blijft hij over met, wat we uiteindelijk allemaal wel (of niet) hopen, de vrouw van z’n leven.

Klein detail: er is nog geen bachelor. En daarom roept Net5 alle felbegeerde vrijgezelle mannen op om zich op te geven voor het nieuwe seizoen. En als je zo’n aantrekkelijke, sportieve, ambitieuze, reislustige vrijgezel (tussen de 30 en 42 jaar) kent? Dan kun je hem opgeven via www.net5.nl/thebachelorZodra er een man is gevonden kunnen geïnteresseerde vrouwen zich aanmelden.