Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Deze sterrenbeelden gaan het meeste vreemd

Deze sterrenbeelden gaan het meeste vreemd

Deze sterrenbeelden gaan het meeste vreemd

De bekende Amerikaanse datingsite Gleeden heeft een nieuwe studie gepubliceerd in verband met vreemdgaan. Blijkbaar zou je sterrenbeeld kunnen voorspellen hoe groot de kans is dat je ooit je partner zal bedriegen. 

De enquête werd afgenomen bij 2 miljoen Gleeden-gebruikers, mensen die buiten hun huwelijk op zoek zijn naar een bijkomende relatie. De vragenlijst ging dieper in op de relatie tussen sterrenbeeld en mate van vreemdgaan. De resultaten plaatsen alvast boogschutters met stip op nummer één.

1ste plaats: Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zien het leven als een ware ontdekkingstocht en zijn steeds op zoek naar avontuur. Ze zijn optimistisch ingesteld, passievol en drijven graag hun zin door. Deze eigenschappen maken het dan ook moeilijk om verleidingen te weerstaan.

2e plaats: Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zitten barstensvol energie en zijn goed met woorden. Ze kunnen zich aanpassen aan elke situatie en elke persoon en zijn het ultieme sociale dier. Combineer dit met een angst voor routine en verveling en je snapt wel degelijk waarom Tweelingen op de tweede plaats staan.

3e plaats: Ram (21 maart – 20 april)

Rammen zijn net als boogschutters steeds op zoek naar avontuur en staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Ze zijn enthousiast over het bereiken van doelen en zijn steeds op zoek naar sensatie. Voeg al deze eigenschappen samen en je belandt op de derde plaats als het aankomt op vreemdgaan.

Natuurlijk moet je de resultaten met een korreltje zout nemen. Als jouw partner een Boogschutter, Tweeling of Ram is, betekent dit nog niet dat hij zal vreemdgaan. De enquête werd immers afgenomen bij gebruikers van een datingsite voor getrouwde mensen.

Lees ook: