Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Welk element hoort bij jouw sterrenbeeld? Dít zegt het over je seksleven

Welk element hoort bij jouw sterrenbeeld? Dít zegt het over je seksleven

Welk element hoort bij jouw sterrenbeeld? Dít zegt het over je seksleven

Uiteraard weet je wel of je Maagd, Vissen of Waterman als sterrenbeeld hebt, maar er zijn nog veel meer aspecten waaruit je iets af kunt lezen. Zo zegt het bijbehorende element bijvoorbeeld iets over de manier waarop je naar de wereld kijkt. Maar wist je dat of je water, aarde, vuur of lucht bent, je ook iets kan vertellen over je seksleven?

Sterrenbeeld elementen seksleven

Als sterrenbeeld kun je het element vuur, aarde, lucht of water hebben. Interessant om te weten, zeker omdat het invloed kan hebben op je liefdesleven. Astroloog Lisa Stardust legt aan Hello Giggles uit wát de gevolgen precies zijn per element én waar je rekening mee kunt houden als je nog op zoek bent naar die prins(es) op het witte paard.

Vuur (Ram, Leeuw & Boogschutter)

Dat je een nogal vurige typetje bent, is waarschijnlijk geen grote verrassing voor je. Je handelt vooral vanuit passie en kan daarin ook behoorlijk impulsief zijn. Dat betekent ook dat je graag de leiding neemt en zeker onder de lakens. Toch is het niet zo dat er geen ruimte is voor een gesprek: deze sterrenbeelden willen maar wat graag met je praten om op die manier de beste partner ooit te zijn.

Jouw geliefde is vuur:

Heb je met een vuurteken te maken? Dan zul je een enthousiaste minnaar hebben aan deze persoon. Ze plezieren graag hun lief, maar houden ook weer niet van verveling. Genoeg ruimte dus om te experimenteren en ze zouden maar wat graag eens seks hebben op een openbare plaats. Als dat geen ultieme fantasie is…

Aarde (Stier, Maagd & Steenbok)

Ben je Stier, Maagd of Steenbok, dan ben je aarde. Dit betekent onder meer dat je liever in een langdurige relatie zit dan verschillende scharrels hebt. Aan sensualiteit in de slaapkamer geen gebrek. Ook ben je loyaal, maar saai mag je zeker niet genoemd worden. Creativiteit is belangrijk, maar het is wel van belang dat je met je partner op één lijn zit.

Jouw geliefde is aarde:

Ben je samen met iemand die dit element heeft, laat je dan niet afleiden door allerlei randzaken. Het aardeteken is vooral in het hier en nu in bed en vindt het belangrijk dat jij dat ook bent.

Luchtteken (Tweelingen, Weegschaal & Waterman)

Kom maar door met die dirty talk bij de luchttekens Tweelingen, Weegschaal en Waterman. Communicatie is key voor deze sterrenbeelden en dat kan je op allerlei manieren uiten. Van pikante berichtjes tot wat vieze (of juist lieve) woorden fluisteren in de slaapkamer, vraag het en deze signs zullen openstaan voor een gesprek.

Jouw geliefde is lucht:

Praten over seks is dan ook iets wat ze maar wat graag doen. Probeer daarom de seks rustig op te bouwen en je zult zien dat je bedpartner alleen maar meer opgewonden raakt. En: laat het vooral ook weten dat je het naar je zin hebt. Vinden deze tekens fijn.

Lees ook
Seks? Dit is wat jij nodig hebt aan voorspel, volgens de sterren

Waterteken (Kreeft, Schorpioen en Vissen)

Niet voor niks hebben de Kreeft, Schorpioen en Vissen het waterteken. Zet de sluizen namelijk maar open, want bij deze sterrenbeelden komt hun emotionele kant extra naar boven tijdens een stomende vrijpartij. Een diepe connectie is wat je wil en daarbij komt flink wat intimiteit om de hoek kijken. In bed terughoudend? Zeker niet, je neemt maar wat graag de touwtjes in handen en staat open voor nieuwe standjes.

Jouw geliefde is water:

Het waterteken zoekt graag de grenzen op. Een rollenspel? Kom maar door. Na de seks verlangt je lief met dit sterrenbeeld juist wel weer naar een lekkere knuffel, dus kruip maar lekker dicht tegen elkaar aan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: iStock