Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Eens of oneens? ‘Als je weet dat een vriendin bedrogen wordt, móet je het haar vertellen’

Eens of oneens? ‘Als je weet dat een vriendin bedrogen wordt, móet je het haar vertellen’

Eens of oneens? ‘Als je weet dat een vriendin bedrogen wordt, móet je het haar vertellen’

Iedere week plaatsen we een stelling op Facebook en Instagram, omdat we benieuwd zijn hoe jullie over bepaalde dingen denken. Deze week: ‘Als je weet dat een vriendin bedrogen wordt door haar partner, moet je het haar vertellen’.

Vriendin bedrogen

We verzamelden jullie meningen over deze stelling. Hoe denk jij erover? Klik hier om mee te praten!

Petra: Nou, ik zou het toch moeilijk vinden. Ik zou met haar man en vriend gaan praten, zo van: jongen, waarom. Kijk, elk verhaal heeft twee kanten. Als ik deze kant gehoord heb, zal ik duidelijk maken dat hij een keuze moet maken. En dat het beter is als hij het zelf vertelt in plaats van ik. Gebeurt dat niet, dan ga ik het haar zeggen. Wat de gevolgen daarvan ook zijn voor onze verdere vriendschap

Daisy: Ik zou de partner een dag geven en anders haar inderdaad zelf inlichten… zou ik andersom ook willen.

Kirsten: Ik zou de partner voor de keuze zetten: vertel jij het haar, of doe ik dat?! Ik vind dat de partner dat zou moeten doen, maar ik blijf dus niet weken, maanden, jaren mijn vriendin voorliegen.

Rosa: Ik zou de partner eerst de kans geven om het zelf te vertellen en anders doe ik het. Hoe pijnlijk het ook is, zij verdient het om hierin een keuze te hebben. Of ze komen hier samen uit en zo niet, dan heeft ze in ieder geval een goede vriendin die haar hier doorheen sleept.

Quincy: Honderd procent, maar is wel meteen einde vriendschap in de meeste gevallen…

Jannie: Geef hem een paar dagen de tijd om zelf te vertellen. Zo niet, dan zeg ik het. Niks ergers dan besodemieterd te worden en achteraf te horen dat iedereen het weet behalve jijzelf. Dat zou ik mijn vriendin nooit aan doen. Plus, ik zou mijn vriendin niet meer recht aan kunnen kijken, als ik het weet en zij niet.

Niky: Ja, ik zou het vertellen! Als het andersom was, had ik dat ook graag gewild.

Lees ook
Eens of oneens? ‘Aankopen verzwijgen voor je partner? Financieel bedrog is ook vreemdgaan’

Bianca: Ja! Of eerst haar man of vriend de keus geven het haar te vertellen. En dat anders ik het haar zeg, maar dan alleen als ik het ook echt zelf weet en met mijn eigen ogen heb gezien! Niet als er alleen geroddeld wordt, want waar mijn ogen niet zijn geweest, kan mijn mond niet over praten.

Veerle: Nee, ik zou hem wel aanspreken en aansporen om het te vertellen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)