Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Deze standjes vergroten de kans op conceptie

Deze standjes vergroten de kans op conceptie

Deze standjes vergroten de kans op conceptie

Bij sommige koppels is het bij de eerste keer raak, maar niet elke vrouw kan bij de eerste keer poging zwanger raken. Deze sexposities kunnen conceptie makkelijker maken.

Er is natuurlijk geen standje die bij iedereen een zwangerschap 100 procent garandeert. Toch zijn er een aantal manieren waarop je de kans van bevruchting groter kan maken.

Missionaris met een twist

Voor een optimale hoek nemen jullie de missionarispositie aan en leg een kussen onder de heupen van de vrouw. Blijf na de sex 45 tot 60 minuten liggen in dezelfde positie liggen. In deze positie ligt je baarmoeder precies juist om de zwemmers naar het ei te leiden.

Doggy style

Dit standje maakt niet alleen diepe penetratie mogelijk, maar is ook een uitkomst voor vrouwen met een naar achter gekantelde baarmoeder. Tijdens doggy style zijn de vaginale opening en de baarmoederhals en baarmoeder op één lijn. Het zaad van de man komt dus dichterbij de baarmoederhals, met als gevolg dat de spermacellen niet zover hoeven te zwemmen.

Elke standje waarbij je kan klaarkomen

Wist je dat een orgasme de bevruchting kan vergemakkelijken? Joepie, dan kom jij tijdens baby making sex voortaan altijd aan je trekken. Dat zit namelijk zo: wanneer een vrouw klaarkomt trekt de vaginawand samen, met een soort vacuüm-effect, zodat het sperma dichter naar het eitje omhoog wordt gedreven. Omdat veel vrouwen niet vaginaal kunnen klaarkomen, is het handig om een vibrator erbij te gebruiken om de clitoris te stimuleren.

Kies het juiste glijmiddel

Goedkope glijmiddelen kunnen de pH-waarde van de vagina aantasten. Dat maakt het moeilijker voor de cellen om te zwemmen, dus de kans op conceptie verlaagt. Veel vrouwen zweren bij Pre-Seed, het eerste vruchtbaarheidsvriendelijke glijmiddel. Je kunt het product hier voor € 22,99 kopen.

Bron: SheKnows

Meer over zwangerschap:

– Creatieve manieren om zwangerschap aan te kondigen

– Schitterende selfies van zwangere vrouw

– Zwanger sporten = slimmere baby