Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Standje 68: de sekspositie die je vandaag nog moet proberen

Standje 68: de sekspositie die je vandaag nog moet proberen

Standje 68: de sekspositie die je vandaag nog moet proberen

Als jullie seksleven wel toe is aan een boost, is het misschien tijd om standje 68 eens te proberen. Nog nooit van gehoord? Dat kan kloppen. Sekspositie 68 is niet half zo bekend als de befaamde 69, maar minstens net zo lekker.

Standje 68 is in feite een variant op 69, maar in plaats van dat jij en je partner elkaar tegelijkertijd oraal bevredigen, is 68 eerder eenrichtingsverkeer. Zo kan je je eens onderdompelen in een egoïstisch genotmomentje, zonder je de hele tijd druk te hoeven maken of je sekspartner het ook wel lekker vindt.

Ontspannen

Voor dit standje gaat de ene persoon op zijn rug liggen, met de voeten plat op de grond en de knieën gebogen. De andere persoon gaat bovenop de liggende persoon liggen, met billen op de borst en het hoofd tegen de dijen. Als jij bovenop ligt, geef je je sekspartner als het ware toegang tot je hele vagina – die hij vervolgens naar hartenlust kan “verkennen”. Ondertussen lig jij met je hoofd ontspannen achterover en kan je je concentreren op jezelf – en je orgasme. Bovendien hebben jullie beide je handen vrij, wat een hoop interessante mogelijkheden biedt.

Als je partner wat te zwaar is om bovenop te liggen, kan hij door te steunen op zijn ellebogen de last op jouw buik wat af doen nemen. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde.

 

The '68' is the best sex position you've never heard of

Afbeelding via Orgasms.org

 

Lees ook
5 standjes waar hij helemaal wild van wordt

Bron: Cosmopolitan UK