Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Spelletjes voor stelletjes

Spelletjes voor stelletjes

Het is daarom leuk en belangrijk om de verlangens van je partner te ontdekken. Dit is dan ook het doel van de opwindende en avontuurlijke liefdesspelletjes van Partnerlink Games.

Ter gelegenheid van zijn dertigjarige jubileum steekt Goliath, de fabrikant van Partnerlink Games, zijn erotische spellen in een nieuwe, verleidelijke verpakking. Zo kun je samen genieten van een opwindende avond vol met spelletjes, waarbij er een nieuwe wereld voor je opengaat! Wij hebben alvast een paar spelletjes voor je uitgelicht:

Partnerlink
Dit is een verrassend erotisch spel dat bestaat uit blind dates met je eigen partner. Beide partners hebben een boekje met fantasieën. Volgens bepaalde spelregels deel je de fantasieën, waarbij je niet weet welke instructies je partner heeft gekregen!

Kamasutra Deluxe
De originele spelregels en opwindende illustraties maken van Kamasutra Deluxe een erotisch actiespel waarbij je een reis naar de bron van de Oosterse sensualiteit maakt. Op een avontuurlijke manier ervaar je met je partner de talloze intieme variaties van de Oosterse kunst der liefde.

Amour X Amour
Dit is een kaartspel dat mannelijke of vrouwelijke seksuele fantasieën onthult. Het doel van het spel is het verzamelen van een complete reeks kaarten van één van de acht thema’s. Elke kaart staat voor een nieuwe uitdaging en vergroot de spanning tussen jou en je partner. De winnaar beslist welke kaart er wordt uitgevoerd. De mannelijke variant heet Amour X Amour Provocateur en de vrouwelijke variant heet Amour X Amour Maitresse.

Love Cube Tarzan & Jane
Sensuele massages en andere verleidingen brengen je naar een erotische wereld waar geheime fantasieën werkelijkheid worden. Het spel bestaat uit ruim 300 liefdesvariaties.

Love Cube Femme Fatale
Een liefdesspel waarbij de vrouw de leiding neemt. Ze speelt een onweerstaanbare verleidster en moet behandeld worden als een koningin. Dit stimulerende spel kan tot fantastische seks leiden!

De Partnerlink Games van Goliath zijn te koop bij erotische winkels zoals Christine Le Duc en bij postorderbedrijven en sites zoals Bol.com, Erotoko.com, Neck.nl, Pabo.nl en Wehkamp.nl.