Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Spelletjes voor in bed die niet gênant zijn

Spelletjes voor in bed die niet gênant zijn

Spelletjes voor in bed die niet gênant zijn

Ondanks dat jullie gek op elkaar zijn, is jullie sexleven misschien iets ingedut. Jullie weten exact waar en wanneer jullie van bil gaan en ook hoe jullie vrijpartij eruit gaat zien:  rechttoe, rechtaan. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Activiteiten zoals een rollenspel of trillende sexspeeltjes met afstandsbediening gaan jullie net een stapje te ver, maar wat moet je dan? Deze spelletjes voor in bed zijn niet gênant, maar kunnen jullie je sexleven nét een beetje wilder maken.

  • In het donker Doe het licht uit. Wanneer je niets meer ziet, worden je andere zintuigen op scherp gesteld. Horen, proeven, ruiken én voelen is een stuk intenser en daardoor wordt je vrijpartij meteen een stuk spannender.
  • Hard to get Ga niet meteen op je doel af, maar laat hem zijn best doen. Ook al weten jullie allang hoe de avond eindigt, je mag hem best een beetje pesten voordat jullie gaan sexen.
  • Met hulp van je smartphone Er zijn talloze apps die je kunt downloaden om je sexleven wat op te krikken. Download er bijvoorbeeld één waarop verschillende standjes worden uitgelegd en zoek er samen eentje uit om te proberen.
  • In control Ga in sexy lingerie of naakt op bed liggen en laat je vriend bij de deur staan. Stel vragen over jezelf en jullie relatie aan hem. Bij ieder goed antwoord mag hij een stapje dichterbij komen. Fout antwoord? Dan doet hij een stap achteruit. Wedden dat ‘ie gek wordt van verlangen?
  • Zorg voor zin Wind elkaar op tijdens die saaie verjaardag of dat etentje met familie. Knipogen, elkaar aanraken of stop je hand tussen zijn benen. Nog voordat jullie in de slaapkamer zijn, hebben jullie vast al jullie kleren al uit.
  • Gekke plekken Speelt jullie sexleven zich alleen maar in bed of op de bank af? Hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Doe het in de auto, sleur hem een pashokje in tijdens het shoppen of ga voor een hete vrijpartij in de sauna. En hebben jullie het weleens in de zee gedaan?
  • Ice, ice baby Neem een drankje met ijsklontjes. Niet omdat het zo warm is, nee: zoen je vent ermee! Vindt hij het wel wat? Ga dan steeds een stapje verder.
  • Neem het voortouw Kruip tijdens een avondje op de bank bovenop je vriend, houd zijn handen vast en zoen hem hartstochtelijk. Daag hem uit, maar blijf wel de baas. Spannende sexpartij gegarandeerd!

Beeld: iStock