Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Single-life: daten ten tijde van corona (hoe) doe je dat? En drie keer raden welk onderwerp de vrijgezellen bespreken

Single-life: daten ten tijde van corona (hoe) doe je dat? En drie keer raden welk onderwerp de vrijgezellen bespreken

Single-life: daten ten tijde van corona (hoe) doe je dat? En drie keer raden welk onderwerp de vrijgezellen bespreken

‘Houd anderhalve meter afstand’ kregen we een paar dagen geleden nog als een alert van de overheid op onze telefoon. Daarnaast moeten we zoveel mogelijk sociale contacten vermijden vanwege het corona-virus. Betekent dit dan dat als je single bent je het daten maar moet laten schieten de komende tijd? Zo denkt vrijgezel Nederland er in ieder geval niet over. 

Populaire onderwerpen

Dating app The Inner Cirlce vertelt aan Marketing Tribune dat ze juist nog nooit zoveel bezoekers hebben gehad. Het aantal matches is toegenomen met 99 procent en vrijgezel Nederland is ook lekker met elkaar aan het ‘appen’, het aantal berichten dat via de matchmaker wordt verstuurd is toegenomen met 116 procent.

Of het inmiddels een goede openingszin is om elkaar naar de voorraad toiletpapier te vragen zou best kunnen want de woorden toiletpapier, quarantaine en Netflix zijn sinds kort populaire onderwerpen onder de potentiële tortelduifjes.

Lees ook: Monica Geuze is aan het daten en heeft (daarom?) ruzie met haar ex-vriend Lars 

Wees verstandig: houd afstand

Maar hoe zit dat dan met afspreken? De meeste datingapps waarschuwen om de richtlijnen van het RIVM te volgen. En dat betekent dus: liefst alleen online contact en als je dan per se iemand in levende lijve wil aanschouwen: doe dat dan met die 1,5 meter ertussen. Het gezoen en geseks moet dus even wachten.

Bron: marketingtribune.nl | Beeld: iStock