Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Dit zijn de prettigste seksstandjes voor als je een volle buik hebt

Dit zijn de prettigste seksstandjes voor als je een volle buik hebt

Dit zijn de prettigste seksstandjes voor als je een volle buik hebt

Nu alle feestdagen weer voorbij zijn en we ons weer ongegeneerd hebben kunnen volproppen met al het lekkers kan het zomaar eens zijn dat je last hebt van een volle buik. En dan heb je misschien niet zoveel zin om nog allerlei moeite te gaan doen om jezelf in allerlei Kamasutra standjes te wringen. Daarom hebben we de prettigste seksstandjes met een volle buik voor je op een rijtje gezet. 

Lepeltje-lepeltje

Lepeltje-lepeltje is niet alleen fijn voor tijdens het knuffelen, het is ook een lekker standje voor tijdens een goed potje seks. En het voordeel hiervan is dat je je niet in gekke houdingen hoeft te wringen. Je kunt gewoon lekker blijven liggen. Wat wil een mens nog meer? Een ander voordeel van dit standje is dat je jezelf (of je partner jou) makkelijk kan verwennen. Win-win dus!

Cowgirl

Als je last heb van zo’n volle buik, dan wil je liever niet dat iemand daar bovenop gaat liggen, daarom is dit ook weer een ideaal standje. Je zit namelijk bovenop, dus je kunt gelijk even lekker uitbuiken. Wil je het wat spannender maken? Draai je dan eens om, zodat je naar de voeten van je partner kijkt. Misschien niet bepaald indien, maar het is wel weer een andere ervaring.

Doggy style

Ook bij dit standje heeft je goedgevulde buik alle ruimte. Heb je last van zo’n vervelende after diner dip? Maar wil je toch graag nog even vrijen met je partner? Ga dan eens liggen, dat maakt dit standje ook meteen een stuk intiemer.

Lees ook
Oeh la la: dit seksstandje past het best bij je volgens je sterrenbeeld

Handje helpen

Heb je echt geen zin om jezelf in allerlei posities te wurmen maar ben je wel in de mood voor een potje seks? Ook dan zijn er nog genoeg andere opties. Zo kun je elkaar verwennen met de hand, met je mond of gebruik een seksspeeltje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: GettyImages