Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Liever lui dan moe: déze 5 seksstandjes kosten weinig moeite

Liever lui dan moe: déze 5 seksstandjes kosten weinig moeite

Liever lui dan moe: déze 5 seksstandjes kosten weinig moeite

Wel heel erg veel zin in seks, maar geen zin in om heel veel moeite te doen? Déze vijf seksstandjes zijn heel gemakkelijk en zijn daarnaast ook wel heel erg opwindend. 

De ‘CAT’

‘CAT’ staat hierbij voor ‘Coital Alignment Technique’. Hiervoor ga in een missionarishouding liggen en zet je je benen in een hoek van 45 graden. Zorg ervoor dat je partner iets hoger ligt. Dit standje gaat niet om diep stoten, maar om cirkelvormige bewegingen. Doordat hij met zijn schaambeen over je clitoris beweegt heb je meer kans op een orgasme.

Amazonezit

Ga bovenop je partner zitten met je rug naar zijn gezicht. Leg je rechterbeen onder zijn rechterbeen en zet je je linkerbeen over zijn linkerbeen, zodat je een beetje schuin zit. Zet je handen op zijn knieën en beweeg langzaam op en neer.

Liggende doggy style

Deze manier is een stuk relaxter dan de welbekende doge style. Bovendien is het liggend voor jou nog intiemer en intenser. Voor dit standje ga je plat op je buik liggen en leg je je benen tegen elkaar. Je partner komt bovenop liggen en beweegt van voor naar achteren.

Het kruis

Dit standje is voor beide partners heel relaxt. Ga op je zij liggen en doe je benen omhoog. Laat de man op zijn knieën van achteren in je komen. Bij dit standje zijn je handen vrij, je zou dus nog een speeltje kunnen gebruiken.

Lees ook
Heb je in de zomer meer zin in seks? Dít is volgens onderzoekers de oorzaak

Lepeltje-lepeltje

Dit standje is niet alleen heel intiem, maar kost ook weinig moeite. Je kunt het nog fijner maken door je bovenste been iets op te tillen. Zo kan je partner makkelijker bij de clitoris komen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: Getty Images