Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Seks in de keuken: ‘Probeer hem op te winden door je handen niet te gebruiken’

Seks in de keuken: ‘Probeer hem op te winden door je handen niet te gebruiken’

Seks in de keuken: ‘Probeer hem op te winden door je handen niet te gebruiken’

Is de seks de afgelopen tijd niet zo spannend meer? Dat kan gebeuren en komt vaak voor, maar het is geen reden om er niets aan te doen. Geen zorgen, we hebben 5 tips om weer pit te krijgen in je seksleven. 

Klein hulpmiddel

Wie zegt dat seksspeeltjes een vervanger zijn? Dat is het juist verre van, want het kan de seks juist spannend maken. Kijk er samen rustig naar op internet en probeer het uit. Het is iets nieuws om te proberen en dat geeft net die extra boost.

Uitdagen

Om de spanning erin te laten houden kun je je partner een beetje uitdagen. Probeer hem op te winden door niet je handen te gebruiken, dus gebruik bijvoorbeeld je mond. Of doe enkele opdrachten waarbij je de ander probeert uit te dagen.

Kijken doe je met je ogen

Naast praten met je mond, is praten met je ogen ook een manier van communiceren. Met je ogen kun je ook uitdagen en de spanning opbouwen. Kijk elkaar lang aan en als je er klaar voor bent, kun je jezelf (langzaam) gaan uitkleden.

Lees ook:
Wow: zó veel tijd spendeer jij in je hele leven aan seks

Fantaseren

Je kunt elkaar ook via een appje uitdagen. Stuur je partner een bericht waarin je uitlegt wat je allemaal zou willen doen met hem. Wees creatief en niet bang om de vieste woorden te gebruiken. Zo geef je hem een beeld in zijn hoofd waar hij de hele dag aan zal denken, zodra hij thuis komt kan die niet meer van je af blijven.

Keukenprinses

Seks in de slaapkamer hebben jullie nu wel gehad. Elke hoek van de kamer is ondertussen al bestudeerd en het wordt tijd om andere plekken uit te proberen, bijvoorbeeld de keuken. Je hebt ingrediënten zoals slagroom en chocola snel bij de hand om te gebruiken. Lik de slagroom van je partner af en draai de rollen om. Zo heb je een nog spannender voorspel wat voor vrouwen belangrijk is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | beeld: GettyImages