Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Stomende seks in de hitte? Yes please!

Stomende seks in de hitte? Yes please!

Stomende seks in de hitte? Yes please!

Yes! Het is eindelijk mooi weer! Als het zo warm is, is seks misschien niet het eerste waar je aan denkt. Veel te plakkerig en vermoeiend toch? Think again. Er zijn een aantal heel goede redenen om juist wel seks te hebben op een hete dag. Wij hebben er een paar op een rijtje gezet. 

Zweet

Ok, zweet is niet super aantrekkelijk. Maar wist je dat het tussen de lakens als een natuurlijk afrodisiacum werkt? De geur van zweet activeert al je dierlijke instincten. Tijd voor de doggy style? En voor je het weet zit je midden in de meest sexy vrijpartij die jullie ooit hebben gehad.

Ice, ice baby

Nu jullie je zo in het zweet gewerkt hebben, is het tijd voor wat verkoeling. Laat een ijsblokje sensueel over elkaars lichaam glijden en je zal rillen van genot. De echte pro´s kunnen het ijsblokje zelfs in hun mond houden tijdens de orale seks.

Neem een frisse duik

Het is altijd leuk om eens een andere plekje te proberen. En dit is natuurlijk het moment om samen een duik in het zwembad te nemen of samen onder de douche te gaan. Pure extase gecombineerd met verfrissing. Twee vliegen in één klap als je het ons vraagt.

Kama Sutra

Sla de kama sutra open en ga op zoek te gaan naar wat standjes waarbij wat minder lichamelijk contact vereist is. Ben je te ongeduldig om in de boeken te duiken? Dan is “gewoon” orale seks natuurlijk ook altijd een goede optie.

Bron: Flair.be
Tekst: Eline Debie

Lees ook: