Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Samen in bad

Samen in bad

Samen in bad

Een bad nemen werkt vaak verlichtend na een zware werkdag, of het zorgt voor een begin van een zwoele avond. Dit is weer eens iets anders dan de hele avond bankhangen!

Een romantisch bad
Wil je een romantisch bad voor jou en je partner bereiden? De belangrijkste ingrediënten zijn een goede watertemperatuur, een lekkere geur, veel schuim en kaarsjes.

Daarnaast geven rozenblaadjes ook een romantische sfeer. Om lekker los te komen kun je er champagne bij drinken of chocolaatjes eten. Zorg voor een zachte spons om elkaar te wassen en masseren en zachte handdoeken om elkaar af te drogen. Als je er ook nog een romantisch muziekje bij op zet, kan jullie avondje bad niet meer stuk.

Een te klein bad
De doorsnee badkuip is erg klein. Of je nou tegenover elkaar zit of dicht bij elkaar, er zit altijd wel een arm of been in de weg. Hoe lossen we dit op?

Een nieuw bad
Als je toevallig toe bent aan een nieuwe badkamer, kun je rekening houden met het plaatsen van een groot bad. Veel mensen doen dit niet omdat het veel ruimte in beslag neemt. Dit hoeft niet altijd zo te zijn! Baden zijn er in veel verschillende modellen en formaten en er zijn zelfs tweepersoonsbaden verkrijgbaar. Zo zit er misschien wel een variant bij die in jouw badkamer perfect zou passen.

Gebruik het bad alleen voor voorspel
Het bad kan hier de ideale plek voor zijn. Je creëert een sensuele, zwoele sfeer. Ga vooral niet over tot de echte seks, dat kan door de krapte leiden tot valpartijen, en onhandige, pijnlijke standjes.

Een nachtje hotel
Boek voor een nachtje een hotel. Veel hotels hebben mooie, ruime jacuzzi’s, die perfect zijn voor een avondje bad.