Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > De raarste verzoeken op sexueel gebied: ‘Of ik zijn beste vriend wilde ontmaagden’

De raarste verzoeken op sexueel gebied: ‘Of ik zijn beste vriend wilde ontmaagden’

De raarste verzoeken op sexueel gebied: ‘Of ik zijn beste vriend wilde ontmaagden’

Elke donderdag geven we je een kijkje in een populair topic op het VIVA-forum. Deze week: gekke verzoeken op sexueel gebied.

Filmpjes maken tijdens het plassen en ramen lappen in een kort rokje. Sommige verzoeken zijn op z’n minst bijzonder te noemen. De VIVA-forummers doen een boekje open over hun gekste aanvragen op sexueel gebied.

 • zoetjerminder: “Ik had online een vrouw ontmoet die, toen we het over afspreken hadden, aangaf dat ze hield van ongewassen mannen. En dan ook écht ongewassen, bij het kruis. Ze gaf aan zelf ook weinig op te schonen. Ik heb vriendelijk bedankt.”
 • renate73-nw: “Ik kreeg ooit het verzoek om filmpjes te maken terwijl ik zat te plassen.”
 • safrat: “Een collega vroeg me – out of the blue – of ik een trio wilde met z’n neef erbij, want hij wilde eens anale sex proberen. Die logica en met z’n neef erbij vond ik een beetje vreemd.”
 • chanella1: “Ik had het met mijn vroegere buurman over de nieuwe kleding die ik samen met m’n dochter in de stad had gehaald. Zei hij: ‘Lukt dat allemaal met je portemonnee, of moet ik mama financieel ondersteunen in ruil voor…?’ Vul maar in.”
 • silviaapje: “Ik had een advertentie op Marktplaats waar ik me als oppas aanbood. Kreeg ik een mail van een kerel die wilde dat ik hem als baby zou behandelen, inclusief luier verschonen en alles erop en eraan. Ik zou er dan wel veel meer voor betaald krijgen. Koekoek!”
 • lemoos2: “Toen ik een jaar of 23 was en in ons eerste stulpje nogal wat acrobatische toeren moest uithalen om de ramen te kunnen wassen, kwam een overbuurman aanbellen. Hij wilde mij vijftig euro geven als ik dat nog eens opnieuw wilde doen in een topje en rokje. Ik heb de emmer met sop over hem heen gesmeten.”
 • Portishead: “Met een van mijn eerste vriendjes gingen onze experimenten best ver. Maar één verzoek was echt too much: hij vroeg me om zijn beste vriend te ontmaagden. Ik was wel nieuwsgierig, maar ik vond dat die jongen zijn eerste keer op een andere manier moest ervaren en was ook bang dat het hun vriendschap ging verpesten.”
 • Gamayun: “Het leek een vroegere scharrel wel leuk als zijn beste vriend een keer toekeek. Ik heb gezegd dat mij dat nou juist helemaal niets leek.”
 • klytemnestra: “Een van mijn exen wilde dat ik hem met mijn voet aftrok en dat hij in mijn schoen mocht klaarkomen. En met een andere ex was ik op vakantie, waar we een ander stel hadden ontmoet. Die vroegen op een avond, na de nodige alcohol, of we mee wilden doen aan een weddenschap: de man met de grootste lul mocht een trio met beide vrouwen doen en de ander moest toekijken en zich aftrekken.”
 • Lampie1986: “Ik heb kort iets gehad met iemand die vastgebonden, opengehaald en geslagen wilde worden tijdens de sex. Kaarsen, riemen, de hele mikmak.”
 • BassGroove: “Mijn ex-vriend wilde dat ik een panty aantrok zonder slipje eronder, en dan ging plassen. Dat vond hij supergeil. Het is er nooit van gekomen.”
 • Miss-Colorado: “Het raarste verzoek dat ik kreeg van een man, was of hij mijn plasbuis mocht vingeren. Nou, nee. Waar hij het vandaan haalde weet ik nog steeds niet. Blegh!”
Beeld: iStock