Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Pas op: heet! Erotisch verhaal: Spannende tekenles

Pas op: heet! Erotisch verhaal: Spannende tekenles

Pas op: heet! Erotisch verhaal: Spannende tekenles

Het wordt een hete zomer, met de zwoele zomerspecial die we samen met Shespot.nl hebben gemaakt. Boordevol ondeugende en erotische verhalen waar je rode oortjes van krijgt. Op VIVA.nl delen we er alvast een met je. Geniet ervan!

Tekst: Linda

De telefoon gaat. Een diepe mannenstem vraagt of ik vanavond privéles modeltekenen wil geven, omdat zijn vaste docent ziek is. Hij regelt de modellen en het materiaal. Eigenlijk wilde ik vanavond op de bank hangen, maar hij betaalt goed en zijn stem intrigeert mij. Ik spring snel onder de douche en in een simpel zwart jurkje en met mijn rode hakken aan spring ik op de fiets.

Het duurt even voordat er iemand open doet, maar dan kijk ik in twee brutale ogen. “Wat fijn dat je zo snel kon komen. De modellen zijn al geïnstrueerd. Ze zullen korte standen doen van vijf minuten. Ik wil dat jij meekijkt en me bijstuurt waar nodig.” Dat wordt een makkelijk avondje, denk ik bij mezelf.

Als de deur opengaat, weet ik niet wat ik zie. De kamer is donker, op één spotlicht na. Daar liggen een man en een vrouw. De vrouw heeft een prachtige olijfkleurige huid met strakke kleine borsten. Haar donkere tepels priemen naar voren. Ze heeft donker krullend haar en lichte ogen. Het is alsof ze mij niet ziet, ze is helemaal in haar rol als model. De man houdt haar stevig vast bij haar heupen en zijn hoofd ligt in haar nek alsof hij haar geur probeert op te snuiven. Hij heeft prachtige ronde billen en een lange sterke rug. Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden.

“Zullen we beginnen? Ik heb een kruk naast mijn ezel gezet, dan kun je met me meekijken.” Als ik plaatsneem voel ik dat mijn slipje nat is. Mijn leerling zet een timer en begint te schetsen. Hij heeft mooie grote handen en zet zijn lijnen krachtig neer. Ik hoef weinig bij te sturen en merk dat ik meer naar het stel kijk dan naar zijn papier. De timer piept en automatisch nemen de modellen een ander standje aan. De vrouw knielt voor de man en routineus neemt ze zijn harde pik in haar mond. Hij pakt haar haren stevig in zijn vuist en legt zijn andere hand achter haar hoofd. Ik word steeds geiler. Ik hoop dat niemand het doorheeft, maar ik kan me nog maar net bedwingen om mijn hand niet onder mijn jurkje te doen.

Ze heeft strakke kleine borsten, haar donkere tepels priemen naar voren

Na nog een paar standjes ben ik zó geil en afgeleid dat ik mezelf excuseer om wat water te gaan drinken. Ik loop naar het toilet en weet niet hoe snel ik mijn jurkje omhoog moet schuiven. Mijn kutje klopt en ik ben zo nat… Mijn vingers gaan over mijn klit, langs mijn lippen en weer terug. Net als ik een vinger in wil brengen, krijg ik een klap op mijn kont. “Wat is dit? Zomaar weglopen om jezelf te vingeren? Daar betaal ik je niet voor. Meekomen jij!” Iets in zijn stem maakt mij gedwee, ik kan niet anders dan hem volgen. De modellen zijn weg en de kruk staat in het midden van de kamer. “Trek je jurkje en je slipje uit, maar hou je hakken aan.”

Ik twijfel, maar ik ben ook nieuwsgierig. Ik doe wat hij zegt en ga met mijn natte kutje op de koude kruk zitten. Mijn tepels worden hard, ik krijg kippenvel. Net als ik wil vragen wat ik nu moet doen, krijg ik een sjaal voor mijn mond gebonden. “Ik zal jou eens een lesje leren, juffrouw.” Ik voel een mix van angst en opwinding, maar ik kan niks meer doen, want mijn polsen worden achter de kruk met touw vastgebonden. Langzaam spreidt hij mijn benen. Ik voel me ontzettend kwetsbaar en geil. Ik wil dat hij me aanraakt. Me neukt.

Hij neemt zijn tijd. Hij kleedt zich helemaal uit. Hij heeft een mooie brede torso met donker borsthaar. Zijn stevige lul steekt naar voren. Hij knielt bij me neer en pakt een van mijn voeten. Langzaam doet hij mijn hakken uit. Hij streelt mijn voet en drukt zijn tong tussen mijn tenen. Hij pakt mijn kuiten en likt, hapt en bijt zich een weg naar boven. Ik kreun en worstel, maar hoe meer ik beweeg, hoe strakker de touwen zich om mijn polsen spannen. Eindelijk is hij bij mijn kutje. “Zo juffrouw, ik zie dat je het wel geil vindt om gestraft te worden.” In één keer brengt hij twee vingers bij me naar binnen. Hij zuigt aan mijn klit en speelt met mijn tepels. Hij maakt me gek, maar als ik mijn orgasme voel komen, stopt hij. “Eerst ben ik aan de beurt.”

Hij staat op, rukt de sjaal af en duwt zijn pik in mijn mond. Met twee handen op mijn hoofd geeft hij het tempo aan. Ik merk dat ik steeds geiler word. Hij komt heftig klaar. Ik kan het niet allemaal wegslikken en het druipt over mijn kin en op mijn borsten.

Versuft en geil voel ik dat hij mijn polsen losmaakt. Ik wil zo graag geneukt worden. Hij legt me op mijn buik, stoot in één keer naar binnen en neukt me ruw. Het is alles wat ik wil: gevuld worden. Mijn orgasme begint in mijn tenen en overspoelt me als een golf. Mijn hoofd tolt en ik voel nog net hoe hij op mijn rug klaarkomt.

Als ik mijn ogen weer opendoe, ben ik alleen. Mijn kleren liggen netjes naast me met daarop een envelop met geld. Ik trek mijn jurkje over mijn plakkerige lijf. Met een nog nat kutje en een verward hoofd fiets ik naar huis.