Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Opgebiecht: ‘De seks met mijn vriend is oersaai’

Opgebiecht: ‘De seks met mijn vriend is oersaai’

Opgebiecht: ‘De seks met mijn vriend is oersaai’

Brenda (30): ‘Steeds vaker heb ik spannende fantasieën over vreemdgaan of een gigolo huren die me alle hoeken van de kamer laat zien. Het is echt niet zo dat ik ongelukkig ben met Maarten. Ik hou heel erg veel van hem en we hebben het ontzettend leuk samen. Behalve in bed dan. De seks is zo slaapverwekkend dat ik me af en toe afvraag waarom ik het überhaupt nog met hem doe.

Lees ook: Opgebiecht: ‘De kinderen van mijn zus zijn vreselijk’

De seks was niet altijd zo slecht. Toen we elkaar net kenden, vonkte het meer. Niet dat we erop los experimenteerden, maar er was wel vuur, gretigheid, afwisseling… Maar na een maand of vier begon dat al weg te ebben, en inmiddels zijn alle vormen van voorspel wel zo’n beetje verdwenen uit onze slaapkamer. Als we al een keer seks hebben, doen we het eigenlijk alleen nog maar rechttoe-rechtaan. Maarten kruipt boven op me en als-ie klaar is, zijn we klaar. Hij is vooral met zichzelf bezig en heeft weinig aandacht voor mij. Soms vraag ik me af of ik er wel bij hoef te zijn, of dat het voor hem niet uitmaakt of hij zijn ding doet met mij of met een willekeurige andere vrouw of zelfs een opblaaspop.

Natuurlijk heb ik van alles geprobeerd. Zelf initiatief nemen tot orale seks of een handjob, bijvoorbeeld, maar dan duwt hij me zachtjes van zich af. Ik heb hem ook mijn fantasiën verteld en hem naar de zijne gevraagd , maar dan zegt hij dat hij niet echt fantasieën heeft. Ik heb zelfs speeltjes en kaartjes met spannende opdrachten gekocht om het in bed leuker te maken. Hij zei dat-ie het leuk vond dat ik die spullen had gekocht, maar daar merk ik tot nu toe helemaal niets van. Elke keer als ik tijdens het vrijen voorstel iets uit het nachtkastje te pakken, bromt hij:  ‘Volgende keer, schatje.’

Ik heb geprobeerd te praten over hoe saai ik de seks vind, maar dat lukt niet. Hij heeft het druk, zegt hij dan. Of hij heeft stress, of hij is moe. Telkens heeft-ie weer een excuus. En hij houdt echt van me, vindt me aantrekkelijk, er is heus niets aan de hand. Het komt vanzelf goed. Ja ja, denk ik inmiddels. Ik heb er geen vertrouwen meer in dat het nog  ‘vanzelf’ goed gaat komen. Hoe dan? Ik heb al zo veel geprobeerd. Hoe erg ik het ook vind, de laatste tijd merk ik een soort berusting bij mezelf. Ik heb het eigenlijk een beetje opgegeven. Je kunt het misschien beter helemaal niet meer doen dan elke keer teleurgesteld zijn over de manier waarop.

Aan de andere kant: ik ben ook maar een mens en ik wil ook af en toe fijne seks. Dus steeds vaker kriebelt het idee om gewoon eens via Tinder met iemand af te spreken. Of iemand in te huren die er dan enkel en alleen is om mij te plezieren. Dat zou ook wel goed voor mijn ego zijn, denk ik, want je gaat je echt niet aantrekkelijker voelen als je vriend zo weinig belangstelling in je lijf toont. 
Voorlopig blijft het echter nog bij fantaseren. Ik wíl ook eigenlijk helemaal niet buiten de deur aan mijn trekken komen, ik wil leuke, spannendende, fijne seks met Maarten! Al weet ik niet meer hóé. Als we deze zomer op vakantie zijn, wil ik nog één poging wagen de boel uit het slop te trekken en als dat niet lukt, ga ik voorstellen om samen te gaan praten met een seksuoloog. Hopelijk blijft het dan alleen bij fantaseren.’

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95!