Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Onderzoekje: met deze haarkleur heb je het meeste succes op datingsites!

Onderzoekje: met deze haarkleur heb je het meeste succes op datingsites!

Onderzoekje: met deze haarkleur heb je het meeste succes op datingsites!

Ben jij single en ready to mingle? Dan zul je af en toe best eens op een datingsite te vinden zijn. Maar als het vinden van de ware maar niet wil vlotten, kan dit komen door je haarkleur. Uit recent onderzoek blijkt namelijk dat de kleur van je lokken veel invloed heeft op jouw succes in de liefde!

And the winner is…
Datingsite Badoo zocht uit welke haarkleur het meest populair is op datingsites, en de uitkomst is goed nieuws voor alle brunettes onder ons. Want het blijkt dat dames met een donkere haarkleur het meest populair zijn online. En de voorkeur voor brunettes is niet mis, want zij zouden wel 40 procent meer kans hebben op een date dan blondines!

Grote verschillen
Vrouwen met blond haar zijn iets minder gewild op datingsites en apps, maar mensen met rood haar zouden wel héél lang moeten wachten op een date via een datingsite. Want uit het onderzoek van Badoo kwam naar voren dat maar één procent van de ondervraagde mensen gaven aan te willen daten met een roodharige. 

Nu is het natuurlijk mooi meegenomen als je veel aandacht online krijgt, maar uiteindelijk draait het toch om de klik die jullie hebben tijdens de date – ongeacht welke haarkleur je hebt!

Bron: Cosmopolitan

Lees ook: