Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Dit onderzoek voorspelt wanneer je seks zult gaan hebben deze week

Dit onderzoek voorspelt wanneer je seks zult gaan hebben deze week

Dit onderzoek voorspelt wanneer je seks zult gaan hebben deze week

Alsof een maandag nog niet erg genoeg is op zich, is het ook de dag dat we het minste kans hebben om seks te hebben. Volgens een nieuw onderzoek* gaat slechts 1 % van de ondervraagden van bil op de eerste dag van de week.

Saturday night fever

Voor het onderzoek werden 1000 getrouwde koppels ondervraagd (affaires werden niet in rekening gebracht) over hun sekspatroon. Zaterdag is een echte winner op seksvlak, zondag volgt op de voet met 26 % kans op actie en ook vrijdag doet het goed met 22 %. Doordeweeks zijn mensen duidelijk niet in de mood voor seks. Hoe zou dat toch komen? Rihanna kan het niet genoeg herhalen: work work work work work work.

Zodra het weekend in zicht komt, you’re getting lucky. Letterlijk dan. Om 22:24 op een zaterdagavond om exact te zijn, duiken de meeste mensen in de koffer.

Summer loving

Ook de seizoenen spelen een rol in je seksleven. Die ‘summer loving‘ waar John Travolta over zong, is dus écht een ding. In de heetste maanden van het jaar voelen mensen zich ook het meest hitsig. De herfst luidt het einde in van al die bedpret.

En, klopt het bij jou?

Lees ook:

Bron: Flair.be

Tekst: Isa Nayaert