Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Dit onderzoek voorspelt wanneer je seks zult hebben deze week

Dit onderzoek voorspelt wanneer je seks zult hebben deze week

Dit onderzoek voorspelt wanneer je seks zult hebben deze week

Alsof een maandag op zich nog niet erg genoeg is, is het ook nog eens de dag dat we de minste kans hebben om seks te hebben. Volgens een nieuw onderzoek* gaat slechts 1% van de ondervraagden van bil op de eerste dag van de week.

Saturday night seks

Voor het onderzoek werden duizend getrouwde koppels ondervraagd (affaires werden niet in kaart gebracht) over hun sekspatroon. Zaterdag is een echte winner op seksvlak, zondag volgt op de voet met 26% kans op actie en ook vrijdag doet het goed met 22%. Door de week zijn mensen duidelijk niet in de mood voor seks. Hoe zou dat toch komen? Rihanna kan het niet genoeg herhalen: work work work work work work.

Maar als het weekend in zicht komt, heb je geluk. Om 22.24 uur op een zaterdagavond om exact te zijn, duiken de meeste mensen de koffer in.

Summer loving

Ook de seizoenen spelen een rol in je seksleven. Die summer loving waar John Travolta over zong, is echt een ding. In de warmste maanden van het jaar voelen mensen zich ook het meest hitsig. De herfst luidt het einde in van al die bedpret.

Nou, daar snappen wij niks van, want juist samen onder de warme dekens kan het heeeel gezellig worden!

Maar goed, we wensen je alvast een fijn weekend 😉

*Onderzoek door datingsite IllicitEncounters.com
Bron: womenshealthmag.com

Lees ook