Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Onderzocht: vrouwen vinden mannen die goed kunnen koken héél aantrekkelijk

Onderzocht: vrouwen vinden mannen die goed kunnen koken héél aantrekkelijk

Onderzocht: vrouwen vinden mannen die goed kunnen koken héél aantrekkelijk

Mannen kunnen ook een keukenprins zijn. Volgens onderzoekers vinden vrouwen het niet alleen heel fijn als een man voor haar schoonmaakt, de was doet of kookt maar ze vinden het ook héél aantrekkelijk, vooral als ze zelf het initiatief nemen! 

Onderzoek

Het huis schoonmaken is niet stoer als man zijnde. Onzin, want volgens vrouwen is het ontzettend sexy. Communicatie is ontzettend belangrijk, maar taken verdelen ook. Koppels die hun huishoudelijke klusjes verdelen, zijn daarom een stuk gelukkiger. ‘Liefde gaat door de maag’ is niet zomaar een gezegde, want het is nog waar ook! En dat geldt niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen. Dus mannen, waar wachten jullie nog op?

Lees ook:
Bewezen: samen wijn drinken is goed voor je relatie

Zo vader, zo zoon

Het verbeterd niet alleen de relatie met je vrouw, maar ook met je kinderen (als je die hebt en anders kun je vast voorbereiden). Door samen klusjes met je kinderen te doen, worden ze socialer en versterkt het hun motoriek. Hier hebben je kinderen later profijt van, want zo maken ze sneller sociale contacten. Door hun vader bezig te zien zijn in de keuken, weten ze dat hun vader behulpzaam is en naar hem toe kunnen komen voor hulp.

En voor de vrouwen onder ons, is zo’n keukenprins om van te dromen. Plus: het is maar een kleine moeite om een paar klusjes te doen, in vergelijking met alle klusjes wat de vrouw moet doen. Koken is het beste cadeau wat je kan geven.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | beeld: GettyImages