Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > OMG: je kan je nú inschrijven voor de winterspecial van ‘Say Yes to the Dress Benelux’

OMG: je kan je nú inschrijven voor de winterspecial van ‘Say Yes to the Dress Benelux’

OMG: je kan je nú inschrijven voor de winterspecial van ‘Say Yes to the Dress Benelux’

Ging jouw lief door de knieën en staat het huwelijksfeest gepland voor deze of volgende winter? Dan liggen jouw ‘five minutes of fame’ binnen handbereik, want tv-zender TLC is op zoek naar winterbruiden voor een winterspecial van ‘Say Yes to the Dress Benelux’!

Dat de populaire TLC-show naar onze contreien komt, wisten we al een tijdje. Voor zij die het programma niet kennen: ‘Say Yes to the Dress’ volgt bruiden in spe die door expert Randy Fenoli worden bijgestaan in de zoektocht naar hun droomjurk.

Winter Wonderland Wedding

In de Benelux-spin-off is bruidswinkel Koonings in het Noord-Brabantse Deurne de place to be. Koonings is een van de grootste bruidsmodezaken ter wereld en omvat meer dan 4500 m² (!) aan bruidsmode.

Voor een winterspecial van ‘Say Yes to the Dress Benelux’ is TLC op zoek naar winterbruiden die graag hun droomjurk uitkiezen bij Koonings, onder begeleiding van Randy Fenoli. Ben jij, en natuurlijk jouw entourage, beschikbaar op maandag 10 of dinsdag 11 oktober? Meld je dan nu aan via casting@strixtv.nl of vul het formulier in op de website van TLC. De opnames vinden plaats in Deurne, Nederland.
‘Say Yes to the Dress Benelux’ is vanaf dinsdag 25 oktober om 20u10 te zien op TLC.  
Lees ook: