Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Oh la laa: dít is blijkbaar de meest sexy seksscène aller tijden

Oh la laa: dít is blijkbaar de meest sexy seksscène aller tijden

Oh la laa: dít is blijkbaar de meest sexy seksscène aller tijden

Pech voor Mr. Grey: ‘Fifty Shades of Grey’, wat toch wel een hele sexy film had moeten zijn, haalt niet eens de top tien met meest sexy seksscènes aller tijden. De site FandomSpot legde honderd mensen aan de bloeddrukmeter om te ontdekken welke seksscène kijkers het meest beroert. 

Geworstel met een bh

Het idee: als je opgewonden bent, stijgt je hartslag. Over hoe wetenschappelijk onderbouwd dit onderzoek precies is kunnen we steggelen, maar desalniettemin is het interessant om te weten van welke scène bij de meeste kijkers het hart op hol slaat.

Dat is namelijk, tromgeroffel, een scène uit de vrij recente serie ‘Normal People’. Van de vrijpartij tussen Connor en Marianne in de Ierse serie ging de hartslag maar liefst 38 procent omhoog. De serie bewijst ook dat een sexy scène helemaal niet gelikt hoeft te zijn. Het moment waarop Marianne onhandig worstelt met haar bh, krikte de hartslag al met 35 procent omhoog.

Pottenbak-scène

De numer twee van het lijstje is voor een iconische scène. Namelijk het pottenbak-moment tussen Demi Moore en Patrick Swayze in de filmklassieker ‘Ghost’. Van die scène gingen de harten ook maar liefst 38 procent sneller pompen. Op nummer drie: een seksscène uit de Marvel-serie ‘Jessica Jones’. Op nummer vier de scène waarin Timothee Chamalet het doet met een perzik in ‘Call me by your name’. De douchescène tussen Alex en Piper in ‘Orange is the new black’ sluit het steamy lijstje af.

Mocht je dus nog een kijktip zoeken voor het weekend: dit lijkt ons een prima lijstje om af te werken. De volledige top 100 vind je hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: FandomSpot