Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > OEPS: Dit originele huwelijksaanzoek ging bijna de mist in

OEPS: Dit originele huwelijksaanzoek ging bijna de mist in

OEPS: Dit originele huwelijksaanzoek ging bijna de mist in

Een van de trends in 2016 was om het origineelste huwelijksaanzoek ooit te plannen, want simpelweg op een knie gaan en de woorden ‘Wil je met me trouwen’ uitspreken bleek niet meer genoeg te zijn. Een bagageband of een bruisbal, we kunnen het niet gekker bedenken, maar onderstaande man schreef zelfs een heel rapnummer voor zijn toekomstige vrouw.

Jorge Calado uit het Verenigd Koninkrijk had een jaar lang gewerkt aan zijn rapnummer, maar toen het dan eindelijk zover was, leek het even mis te lopen. De 29-jarige man was samen met zijn vriendin Samantha en hun kindje op weg naar de familie voor de feestdagen te vieren en wilde zijn eigen liedje via de radio afspelen. Hij begon enthousiast mee te rappen, maar zijn vriendin moest er niets van weten en draaide de radio steeds stiller. Jorge gaf niet op en bleef doorzingen – en de volumeknop opendraaien – maar Samantha werd op een gegeven moment zelfs een beetje kwaad en zei geïrriteerd “dat hij moest stoppen met de baby wakker te maken”.

Op een knie

Nadat Samantha uiteindelijk de radio had afgezet – het woordje ‘fuck’ kwam iets te veel voor in het liedje – maakte Jorge haar met enkele veelzeggende blikken duidelijk dat het nummer over hun leven ging en wat ze al allemaal hadden meegemaakt samen. Toen ze uiteindelijk beter begon te luisteren naar de tekst, kreeg Samantha tranen in de ogen en was ze duidelijk ontroerd. Niet veel later weerklonken deze woorden:

‘So tell me please, even though I can’t get down on one knee, Samantha Irene Ward, will you marry me?’

Na een lange stilte vol tranen en gelach, zette Jorge de auto aan de kant “zodat hij het op een deftige manier kon vragen”. Op een willekeurige parking langs de snelweg ging de jongeman dan uiteindelijk toch op de knieën en Samantha zei volmondig ja!

Lees ook: