Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Oeh lala: sexy tips om je partner een erotische massage te geven

Oeh lala: sexy tips om je partner een erotische massage te geven

Oeh lala: sexy tips om je partner een erotische massage te geven

Iedereen is wel eens toe aan een massage. Een lekkere rug- of hoofdmassage is nooit verkeerd, maar een erotische massage bestaat ook nog. Je bent er misschien nog niet helemaal mee bekend, dus leggen we je uit hoe je de beste massage ooit geeft. Een aanrader voor een goed voorspel. 

Tips van een seks deskundige

“Lichaamstaal zorgt ervoor dat we elkaar begrijpen en dat we signalen kunnen aanvoelen. Daarom is een massage zo prettig, omdat je dan duidelijk aan de ander laat weten dat je intimiteit zoekt en daar je best voor wil doen”, legt seks deskundige Annabelle uit. Ze deelt haar massagetips met Cosmopolitan UK.

Volgens Annabelle is de meeste communicatie de we gebruiken op een dag non-verbaal. Om met elkaar non-verbaal te kunnen communiceren, is lichaamstaal de beste optie. Dit kun je doen door elkaar te masseren en dat hoeft niet per se op een seksuele manier. Met een nekmassage kom je ook al een eind. Het leuke is: je hoeft helemaal geen masseur te zijn hiervoor. Zolang je partner het fijn vindt, is het goed genoeg. Toch hebben we een paar tips om je op weg te helpen.

Niet te heet, niet te koud

De omgeving moet wel prettig zijn. Het moet tijdens de massage geen sauna worden, maar de verwarming ietsje hoger kan geen kwaad. De temperatuur moet ook niet te koud zijn, want je partner ligt zonder of met weinig kleding. Naast temperatuur, is licht ook belangrijk voor de omgeving. Doe het kamerlicht lekker uit en steek een paar kaarsjes aan. Zo krijg je een zwoele sfeer en kan de andere goed ontspannen. Gebruik eventueel geurkaarsen, want dan heb je de temperatuur, licht en geur in één keer. Je hebt ook speciale massagekaarsen, die steek je eerst aan en vervolgens kun je met het kaarsvet je partner masseren.

Bron: Cosmopolitan UK

Aanrakingen

Bij masseren draait het allemaal om de contouren van het lichaam volgen. Je hoeft niet hard te duwen om de spieren los te maken. Vooral bij een erotische massage, is het extra spannend om heel zacht te beginnen. Door wat olie te gebruiken ben je al een heel stuk op weg. Met de olie kan je zachtjes over de huid masseren.

Let goed op dat je een olie kiest met een lekkere geur. Anders dringt de geur zo naar binnen bij je partner en zijn ze niet op hun gemak.

Lees ook
Een prostaatmassage geven voor intensere orgasmes: en zó doe jij het

Spanning

Zodra de gene die gemasseerd wordt op zijn gemak is, mag je wat harder drukken. Hoe ver je daarmee wilt gaan laten we aan jou en je partner over. Er zijn genoeg verschillende manieren om te masseren en af te wisselen. Maak gebruik van je handpalm, duimen of al je vingers. Begin bovenaan het lichaam en glij langzaam naar de dijen toe. Je mag het allemaal zelf bepalen, maar het allerbelangrijkste is: zorg dat de ander op zijn gemak is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | beeld: GettyImages