Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Oh ja: dankzij deze 5 tips bereik jij tijdens je volgende vrijpartij een orgasme

Oh ja: dankzij deze 5 tips bereik jij tijdens je volgende vrijpartij een orgasme

Oh ja: dankzij deze 5 tips bereik jij tijdens je volgende vrijpartij een orgasme

Iedereen houdt van een goede vrijpartij met alles erop en eraan. Een orgasme is geen must, maar is vaak wel de kers op de taart. Daarom hebben we vijf richtlijnen voor hoe je als vrouw makkelijker een orgasme bereikt.

1. Laat het los!

Probeer je niet constant te focussen op waar je heen wilt. Wil je een orgasme bereiken? Focus je dan niet puur op het einddoel. Je wilt een bepaald doel bereiken, maar als je je gewoon even laat leiden door de bestuurder – onze excuses voor de haast plastische beeldspraak – kom je er uiteindelijk wel. Geniet dan gewoon lekker van de – euh – rit.

2. Blijf er met je hoofd bij

Ook al mag je je niet verliezen in de eindbestemming die je wil bereiken, het is wel belangrijk dat je je hoofd erbij houdt. Pieker niet over wat je vanavond zou eten of aan die belangrijke deadline op het werk of op school die dichterbij komt. Denk enkel aan je lief – of scharrel, we don’t judge – en hoe opgewonden jij wordt van wat hij daar tussen je benen aan het uitsteken is. Live in the moment, ofzoiets.

3. Wees nuchter

Dronken zijn ‘verlamt’ als het ware je zintuigen en je geest. De kans dat je een intens orgasme beleeft wanneer je onder invloed van alcohol of zelfs drugs bent, is veel kleiner dan wanneer je gewoon nuchter bent.

4. Vertel wat je leuk vindt

Een vagina is als een kieskeurig doolhof. Ze weet wat ze wil, en waar de schat zich bevindt, maar voor je lief is het soms onbegonnen werk. Wat vind je nu echt leuk? En wat net niet? Je vriend heeft ook niet alle vaginawijsheid in pacht. Deel dus wat van de jouwe met hem.

Als jij ervan overtuigd bent dat kauwen op de ringvinger van je lief hem recht naar de zevende hemel afvuurt, ben je – hopelijk – mis, maar als je liefste jou dat niet vertelt, kan hij het je ook niet kwalijk nemen dat hij nooit een hoogtepunt bereikt. Je hoeft er zelfs niet per se voor te praten, duw zijn hoofd of hand een beetje in de goede richting en hop!

5. Geven en nemen

Als je lief je tot een hoogtepunt – of niet – kreeg, ‘beloon’ hem dan, al is het maar voor de moeite. Misschien klinkt dat een beetje als een hond die je een koekje geeft nadat hij flink deed wat je hem beval, maar zo is het niet. Je doet het bij wijze van dank, uit liefde.

Geniet ervan!

Lees ook:

Tekst: Robine van Tilburg