Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > No match! Déze sterrenbeelden zou je vooral niet moeten daten

No match! Déze sterrenbeelden zou je vooral niet moeten daten

No match! Déze sterrenbeelden zou je vooral niet moeten daten

De ware vinden is een hele zoektocht – zeker in tijden van corona. Gelukkig kunnen de sterren in je voordeel werken. Ze vertellen je namelijk ook welke sterrenbeelden je níet zou moeten daten.Dat bespaart je weer een hoop zinloze dates. 

Ram

NIET daten: Steenbok
Rammen verbreken maar al te graag de regels, terwijl Steenbokken juist regels volgen én maken. Tja, jullie staan lijnrecht tegenover elkaar. En dat leidt tot flinke confrontaties. Date daarom liever geen Steenbok, Ram.

Stier

NIET daten: Waterman
Hoewel deze twee sterrenbeelden overeenkomen qua gedrag zullen deze twee nog geen goede relatie hebben. Een Waterman heeft namelijk hele andere behoeftes dan een Stier. Een Stier is ontzettend romantisch en heeft dit nodig in zijn of haar leven. Een Waterman kijkt meer naar wat écht nodig is en is niet zo van de poespas. Geen goede combi dus…

Tweelingen

NIET daten: Schorpioen
Het daten gaat bij deze twee sterrenbeelden onwijs goed en soepel, maar als het erop aankomt – dan gaat het gigantisch mis. Een Tweelingen is namelijk niet zo serieus als een Schorpioen. Een Schorpioen wil meteen een échte relatie en jij als Tweelingen weet dat nog niet zo zeker en houdt alle andere opties wagenwijd open. No match dus!

Lees ook:
Dít zeggen de sterren over jouw love life in 2021 – wat staat jou te wachten?

Kreeft

NIET daten: Boogschutter
Een relatie met een Boogschutter is één grote wervelwind en af en toe heeft een Kreeft dit wel nodig. Dat lijkt in eerste instantie goed, maar uiteindelijk zal een relatie met een Boogschutter voor een Kreeft té veel worden. Het continue ‘actie ondernemen’ kan een Kreeft simpelweg niet aan. Hij of zij kan daardoor niet meer zichzelf zijn en dat is niet wat je wilt.

Leeuw

NIET daten: Vissen
Het sterrenbeeld Vissen zal een Leeuw omver blazen. Het karakter van Vissen is namelijk erg dromerig, maar ook hebben zij een ‘slechte’ kant. Een donkere kant. Vissen kunnen namelijk erg moody zijn. Een Leeuw trekt deze karakterverandering té veel op zichzelf, hoewel hij of zij er niks aan kan doen. Dat is wat deze relatie zal doen barsten.

Maagd

NIET daten: Weegschaal
Deze sterrenbeelden liggen eigenlijk op één lijn. Maagden en Weegschalen geven elkaar in de meeste gevallen input waar ze iets aan hebben. De eerste paar dates zullen daarom ook magisch zijn – als je het voor elkaar krijgt om ze te plannen. Want jullie zijn allebei bezige bijtjes. Maar qua prioriteiten liggen jullie helemaal niét op een lijn. Een Weegschaal vind het heel lastig om zich te binden, daar heeft een Maagd juist geen problemen mee. En zorgt – uiteindelijk – voor de nodige frustraties.

Weegschaal

NIET daten: Maagd
In het begin lijkt alles perfect. Jullie hebben dezelfde smaak en waarderen beide de kleine dingen in het leven. Waar jullie verschillen is de gedrevenheid. Een Maagd wil zichzelf altijd verbeteren waar het kan. Dat geldt totaal niet voor jou Weegschaal, jij neemt het leven namelijk zoals het komt. En die gedrevenheid zal aan je gaan knagen. No match dus!

Schorpioen

NIET daten: Tweelingen
Hoewel deze twee sterrenbeelden onwijs naar elkaar toe trekken, zal een relatie nooit goed eindigen. De Schorpioen zal altijd diegene zijn die de Tweeling najaagt. Én dat zal uiteindelijk ten koste gaan van jou. Date daarom liever geen Tweelingen, Schorpioen.

Lees ook:
Heeft jouw lover één van deze sterrenbeelden, dan heb jij je partner voor het leven gevonden

Boogschutter

NIET daten: Kreeft
Boogschutter, als je een relatie wilt hebben met een Kreeft, houdt dat dan vriendschappelijk! Vermijd liever een échte relationship, want Kreeften kunnen behoorlijk aanhankelijk worden en daar kan jij als Boogschutter totaal niet tegen! Jullie matchen simpelweg niet met elkaar. Gelukkig zijn er nog genoeg andere sterrenbeelden 😉

Steenbok

NIET daten: Ram
Deze twee sterrenbeelden staan gewoon té anders in het leven. Een Steenbok leidt graag en heeft een volwassen verantwoordelijkheidsgevoel. Een Ram aan de andere kant heeft een heel kinderlijk karakter en leeft met de dag. Zoals je al kunt raden, gaat dit nooit goed komen in een relatie.

Waterman

NIET daten: Stier
Op romantisch gebied begrijpen deze twee sterrenbeelden elkaar gewoon niet. Een Waterman snapt bijvoorbeeld écht niet waarom een Stier graag hoort dat hij of zij geliefd wordt. Deze o-zo verschillende manier van kijken naar romantiek zal voor de nodige frustraties zorgen.

Vissen

NIET daten: Leeuw
In het begin van jullie datingfase zijn jullie hoteldebotel op elkaar. Maar uiteindelijk zal het sterrenbeeld Vissen zich af gaan vragen wat hij of zij nu echt van de Leeuw weet. Dit is nu precies het probleem in deze relatie. Een Leeuw vind het onwijs moeilijk om zichzelf open te stellen – dat doen ze niet zomaar, als partner moet je dit heel goed aanvoelen en niet zien als een last. En dat is nou net jou probleem… Jij gaat je ergeren en dat gaat ten koste van jullie relatie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Beautify | Beeld: iStock