Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Niet meer verliefd? 10 signalen om elkaar te dumpen

Niet meer verliefd? 10 signalen om elkaar te dumpen

Niet meer verliefd? 10 signalen om elkaar te dumpen

Verliefd zijn is heerlijk, maar de kans is aanwezig dat het ooit verdwijnt. Soms is ‘houden van’ genoeg om je relatie voort te zetten en andere keren is de koek gewoon op. Maar wanneer ben je nou niet meer verliefd? Wij geven je 10 signalen die kunnen betekenen dat de liefde over is.

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen er zes dagen over piekeren om het uit te maken en mannen doen er 30 dagen over om de moed bij elkaar te rapen!

Je voelt geen vlinders meer

Als je al ‘last’ had van de bekende vlinders, merk je meestal dat deze wat vervliegen naarmate je relatie vordert. Toch spelen ze af en toe nog wel op, bij gelukszalige momentjes bijvoorbeeld. Als de vlinders helemaal wegblijven, betekent dat meestal dat je niet meer verliefd bent. Wil je je relatie niet meteen beëindigen? Kijk dan eens of het nut heeft alles weer wat spannender te maken.

Je hebt van huilen een gewoonte gemaakt

Om de één of andere manier schijnen de tranen gewoon vanzelf te komen. Niet omdat je verdrietig bent, maar omdat je verveeld en in de war bent. Tip: waterproof mascara.

Je bent klaar met vechten

Vechten voor je relatie doe je uit liefde. Er is weinig verdrietiger dan de realisatie dat je hier klaar mee bent. Wel betekent het dat je klaar bent om over deze relatie heen te stappen.

Je ziet de charme niet meer

Wat je eerst zo leuk aan je partner vond, begint je nu te irriteren. Blijkbaar heeft dit sprookje geen ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’.

Je verdient beter

Liefde maakt blind, maar ook dat is vaak een fase. Soms kom je tot het besef dat je beter verdient. Het is niet egoïstisch; je komt voor jezelf op.

Je ziet het niet meer

Als je tegenover je geliefde zit en je ziet niet meer de persoon waarop je verliefd bent geworden, is het tijd om verder te kijken.

Je wilt niet meer worden aangeraakt

Handjes vasthouden? Alsjeblieft niet. Seks? Hell no! Als het fysieke gedeelte ondraaglijk wordt, is de verliefdheid ver te zoeken.

Je voelt geen bedreiging meer

Mensen of dingen die een bedreiging vormen zijn niet meer belangrijk. Hij flirt er op los met de barvrouw? Het doet je niks. Hij brengt al zijn vrije tijd door met zijn vrienden? Boeiend. Time to move on!

Je bent niet meer sentimenteel

Spullen die een herinnering oproepen maakten je voorheen sentimenteel en week. Als dit niet meer het geval is, betekent dat meestal dat zijn plek in je leven vervaagt.

Je telt de minuten niet meer

De tijd dat je de minuten aftelde tot je je geliefde weer zag zijn voorbij. Je hebt je partner al in geen dagen gezien en het doet je niet meer zoveel. Hoogste tijd voor een evaluatie van de mate van verliefdheid.

Bron: thegloss.com