Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Dit soort muziek kun je maar beter vermijden tijdens een vrijpartij

Dit soort muziek kun je maar beter vermijden tijdens een vrijpartij

Dit soort muziek kun je maar beter vermijden tijdens een vrijpartij

Soms kan muziek je helpen om nog meer in de sfeer te komen voor een vrijpartij. Een lekker muziekje op de achtergrond. Maar wat voor muziek kan je dan het beste opzetten? 

100% NL

Radiostation 100%NL heeft onlangs onderzoek gedaan naar Nederlandstalige muziek. Duizend volwassenen deden mee aan dit onderzoek. En wat blijkt? Bijna 90 procent van de deelnemers heeft aangegeven dat ze blij worden van Nederlandstalige muziek. 57 procent gaf aan dit genre vaak in de auto te luisteren en 47 procent luistert graag naar Nederlandstalige muziek om te ontspannen naar een drukke dag. Maar tijdens een vrijpartij was dit wel een ander verhaal. Slechts 3 procent van de deelnemers heeft aangegeven dat ze tijdens de seks Nederlandstalige muziek luisteren.

Welk genre dan wel?

Er zijn dus niet veel mensen die graag een potje vrijen op Nederlandstalige muziek. Maar waarom dan? Misschien omdat je onbewust wel te veel wordt afgeleid door de teksten die je hoort. Maar welk muziekgenre kun je dan wel het beste luisteren tijdens seks? Dan kom je al snel uit bij muziekgenres die veel nummers kennen die het onderwerp seks bevatten. Lekkere zwoele nummers en sensuele songteksten. Misschien hebben jullie wel nooit muziek aan als jullie de liefde bedrijven, maar toch is wel het het proberen waard. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat jullie seksleven er een behoorlijke boost van kan krijgen.

Lees ook
Saaie seks? Dit hebben we allemaal weleens gedacht tijdens een vrijpartij

Seks afspeellijst

Ook radiostation 3FM was bezig met een lijst samenstellen met de beste liedjes voor tijdens een goede vrijpartij. Hierin staan onder andere nummers als P.D.A van John Legend, Love in an elevator van Aerosmith, Hey Now van London Grammar en Sugarcoated Love van Rimon. Stel ook een lijstje samen met je partner en wie weet doen jullie het voortaan wel nooit meer zonder muziek.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: GettyImages