Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Dit moet je weten als je voor de eerste keer een vibrator koopt

Dit moet je weten als je voor de eerste keer een vibrator koopt

Dit moet je weten als je voor de eerste keer een vibrator koopt

Ben jij een vibratormaagd, maar kan je je nieuwsgierigheid niet langer bedwingen? Wij helpen je graag uit de nood. Speciaal voor jou zochten we een aantal handige tips voor het geval je op zoek bent naar je allereerste of juist het ultieme seksspeeltje. 

Hoe moet je vibrator eruitzien?

Er zijn heel wat verschillende vormen op de markt. Je hebt er die lijken op een penis, maar je kan evengoed een vibrator kopen die lijkt op een konijntje. Belangrijk is dat je goed weet waarnaar je precies op zoek bent. Vibrators met een recht uiteinde werken goed om je clitoris te stimuleren en kan je ook samen met je partner gebruiken. Wil je graag je g-spot stimuleren, ga dan op zoek naar een exemplaar met een krom uiteinde.

Hoeveel moet je uitgeven?

Vibrators hebben vaak een verschillende prijsklasse. Hoe duurder je gaat, hoe meer instellingen je hebt. En dat is de ideale manier om te ontdekken wat je graag wilt. Natuurlijk begrijpen we dat je niet meteen veel geld wil neerleggen als het je eerste aankoop is. Ga dus op zoek naar een goede middenweg. Een vibrator met drie tot vijf verschillende standen is goed om als eerste mee te experimenteren.

masturberen

copyright: giphy

Probeer hem eerst uit

Een goede tip is om je vibrator eerst even te testen. Nu hoef je niet je broek uit te trekken in de paskamer, maar hem gewoon even tegen je neus houden is vaak al voldoende. In je neus zitten namelijk een heleboel zenuwen, en zo krijg je een beter idee van hoe sterk de trillingen zijn.

Stap eens een seksshop binnen

Wij zijn dol op online shoppen, maar het is gewoon niet hetzelfde als the real deal. Daarom stap je beter een winkel binnen als je op zoek bent naar een vibrator. Oké, het voelt eng en voor sommigen een tikkeltje beschamend aan, maar het bespaart je wel een eventuele teleurstelling. Wees ook niet bang om de verkoopster aan te spreken. Zij kan vaak al je vragen beantwoorden en je hebt meteen ook een beter idee van wat je precies koopt.

 

 

Lees ook:

Bron: Flair.be