Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > ‘Mijn vriend is 17 jaar ouder: vriendinnen vragen me wat ik in hemelsnaam in bed met zo’n oude bok moet’

‘Mijn vriend is 17 jaar ouder: vriendinnen vragen me wat ik in hemelsnaam in bed met zo’n oude bok moet’

‘Mijn vriend is 17 jaar ouder: vriendinnen vragen me wat ik in hemelsnaam in bed met zo’n oude bok moet’

Mijn seksleven geef ik een 9
Naam: Silvana (25)
Relatie: 3 jaar samen met Marco (42)
Kinderen: 2 stiefdochters van 12 en 13
Aantal bedpartners: 3
Hoe vaak: 2 à 3 keer per week
Laatste keer: vanmorgen
Speeltje: tril-ei, handboeien, vibrators
Fantasie: een trio met een vrouw erbij
Favoriet standje: geen
Raarste plek: in de auto in een parkeergarage

‘Mijn vriend Marco en ik schelen ruim zeventien jaar. Dat grote leeftijdsverschil zorgde in het begin van onze relatie voor een hoop nare opmerkingen. Vriendinnen vroegen me wat ik in hemelsnaam met zo’n oude bok moest, anderen zeiden keihard dat ze het vies vonden.

Irritante man

Andersom kreeg Marco semigrappige complimenten, omdat hij het voor elkaar had met dat jonge ding. Ik durfde ook niet meteen aan mijn moeder te vertellen dat ik een date had met iemand die zowat mijn vader had kunnen zijn. Gelukkig zijn we in onze vriendenkring na drie jaar volkomen geaccepteerd als stel. En mijn ouders dwepen inmiddels met Marco. Ze kunnen zich geen betere schoonzoon voorstellen. Hij is lief, gek en gezellig. Sowieso ben ik altijd al iemand geweest die volwassener en serieuzer is dan mijn leeftijdsgenoten. Op mijn vijftiende had ik al een vaste relatie die zes jaar heeft geduurd.

Maar dat betekent niet dat Marco geen moeite voor me heeft moeten doen. Hij heeft me echt veroverd. Ik kende hem al een paar jaar als de echtgenoot van mijn collega en vond hem een vreselijk irritante man die zich overal mee bemoeide. Toen mijn relatie uitging, stuurde hij mij rode rozen. Zonder afzender. Er stond slechts ‘veel liefs’ op het kaartje. Ik ben net zo lang gaan zeuren bij de bloemist totdat hij zijn naam noemde. ‘Oh, die hoef ik niet’, zei ik toen ik hoorde dat ze van Marco waren. Ik dacht dat hij nog getrouwd was en wilde niets te maken hebben met een gebonden man. Marco liet zich niet uit het veld slaan en belde me.

Geen libido

Toen hij vertelde dat hij in scheiding lag, stemde ik, uit nieuwsgierigheid in met een etentje. Tijdens dat diner kreeg ik geen hap door mijn keel. Marco bleek een heel lieve en grappige kant te bezitten en ik realiseerde me dat hij toch wel erg leuk was. Niet lang na die date kregen we een relatie en na vier maanden woonden we al half samen. Maar met seks hebben we nog wel een maand of twee gewacht. Ik was vrij afstandelijk. Met mijn ex-vriend was seks altijd een noodzakelijk kwaad. Eens in de drie weken gaf ik toe, zodat ik er weer even vanaf was. Mijn ex deed niet aan voor- of naspel en het was direct over zodra hij aan zijn gerief was gekomen. Mijn libido was erg gezakt door die ervaringen.

Maar Marco bleek verre van egoïstisch. Aan onze eerste keer bewaar ik dan ook de beste herinnering. Hij was zacht en teder en wist me die nacht direct te ontdooien. Gewoon door me te masseren, orale seks te geven en aan mijn genot te denken. Na die keer heb ik seks nooit meer als niet fijn ervaren. Juist in bed merk ik het leeftijdsverschil, hij is heel attent, zorgt ervoor dat ik een orgasme krijg en hoeft niet per se zelf klaar te komen. Nu ben ik zelfs degene die vaak het initiatief neemt. Dat vindt Marco geweldig. Ik stuur hem sms’jes met foto’s van mezelf in een mooi setje of verleid hem als hij onder de douche staat. Sinds kort hebben we zijn twee puberdochters in huis. Ik ben dol op die meiden, maar spontaan vrijen is nu lastig. Daarom wachten we tot ze naar school zijn of boeken af en toe een weekendje weg. Je wordt vanzelf inventief.