Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > ‘Mijn vriend houdt niet van beffen’

‘Mijn vriend houdt niet van beffen’

‘Mijn vriend houdt niet van beffen’

S. is dol op haar vriend. Er is alleen één ding waar ze van baalt: hij houdt niet van beffen. En laat dat nou net het enige zijn waarvan ze klaarkomt. Dit zijn jullie tips.

  • Aneso: “Samen zoeken naar een andere manier van vingeren? Of bepaalde speeltjes gebruiken? Je kunt hem niet dwingen om te beffen of hem verplichten het lekker te gaan vinden. Als iemand misselijk en met een smerig gezicht aan het likken is, lijkt me dat ook weinig lustopwekkend.”
  • Prins_Joe: “Buiten het feit dat ik het zelf erg graag doe, kan ik me voorstellen dat het uiteindelijk een dealbreaker zou zijn. Ik zou er een lover bij nemen als ik jou was.”
  • TheHonestTruth: “Smaak je wel lekker? Sommige vrouwen smaken zuur of ziltig, dat is niet fijn. Eet je gezond?”
  • Ambrozijn: “Twee vragen: doet hij de rest wel goed? En zie je het zitten om vanaf nu nooit meer klaar te komen bij je vriend? Dikke dealbreaker. Ik heb het al eens geprobeerd, want ik vind niet dat je mensen mag vragen om iets te doen waar ze zich niet goed bij voelen. Maar ik vond het vreselijk.”
  • Yulia: “Misschien een andere tip, indien beflapjes te onpersoonlijk zijn: een klein stukje vershoudfolie gebruiken. Dat heb je altijd in huis. Je hoeft het alleen even op maat te knippen. Zo hoeft hij de smaak niet te proeven, terwijl jij alles toch supergoed voelt.”
  • thanx: “Ik zou zeggen: ‘Sorry jong, maar dit gaat ’m niet worden.’ Voor mij persoonlijk is het een dealbreaker. In het begin zou ik me vooral aangevallen voelen. Het is beschamend. En als jij je kort van tevoren wast en hij enkel je klit likt, dan komt hij niet met vocht in aanraking. Dat is dan net zoiets als pijpen zonder slikken.”
  • typotypo: “Sjongejonge, hij moet zich niet zo aanstellen. Beffen was ook nooit mijn favoriete bezigheid, maar mijn vriendin kan anders niet klaarkomen. In het begin deed ik het echt voor haar, maar ondertussen begin ik het steeds leuker te vinden.”
  • Malafidemoppie: “Vraag of er iets is waar je iets aan kunt doen, zodat het fijner voor hem is? Qua hygiëne/geur/haargroei? Je weet maar nooit.”
  • Dubbs: “Ja, balen. Ik vind pijpen ook niet zo leuk, maar doe het wel omdat het voor de ander fijn is. En dat is voor mij weer fijn, ook al vind ik de handeling op zich niet prettig.”
  • Madyn: “Hij moet niets tegen zijn zin doen. Iemand die met een vies gezicht tussen je benen zit, gaat je ook niet de sterren van de hemel laten zien. Maar ik vind goede sex wel heel belangrijk. Ik zou het te veel gaan missen.”

Meepraten? Dat kan hier.

Beeld: iStock