Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Meet zijn penis met deze nieuwe app

Meet zijn penis met deze nieuwe app

Meet zijn penis met deze nieuwe app

Nieuw in de App Store: de Condom Size-app. Denk je dat jouw vriend stiekem wel zijn penis wil meten en vergelijken met andere nationaliteiten? Dan moet je deze app voor hem downloaden.

De bedenkers van de app willen ervoor zorgen dat mannen beter passende condooms kopen. Als er iets mis gaat met een condoom, komt dit vaak doordat de maat niet goed is. Hoe meer mannen hun ‘penismaat’ weten, hoe beter ze condooms kunnen uitkiezen.

Ranglijst

Toch zullen de meeste mannen gewoon willen weten hoe groot ze geschapen zijn. Je kunt namelijk zien hoe de lengte zich verhoudt tot de rest van de mannelijke wereldbevolking. Zo zie je meteen of hij boven- of ondergemiddeld scoort.

Meetlat

De app werkt eigenlijk gewoon als een meetlat. Om de lengte te meten, moet de man zijn stijve penis tegen de zijkant van het scherm houden. Om vervolgens de breedte te meten, moet hij een stukje touw of iets dergelijks om zijn penis binden en vervolgens uitrollen over het scherm. Na afloop verschijnt vanzelf de ‘score’ op het scherm.

Nuttig?

Nu zullen de meeste Nederlandse penissen waarschijnlijk wel verder reiken dan een iPhone 5-scherm van 11,5 cm. De app is dus misschien wat nutteloos voor onze mannen. Maar kleingeschapen of Aziatische mannen hebben er vast iets aan. Daarnaast zijn de ‘fun facts’ en condoomtips in de app ook leuk om te lezen.

Misschien wordt er binnenkort wel een Condom Size voor de iPad (Mini) gelanceerd!

Bron: Daily Mail