Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Rode oortjes? Dít zijn de 10 meest gegoogelde vragen over seks

Rode oortjes? Dít zijn de 10 meest gegoogelde vragen over seks

Rode oortjes? Dít zijn de 10 meest gegoogelde vragen over seks

Google heeft het antwoord op ál je vragen. Ook op de vragen die je hebt over seks. Wij hebben de meest gestelde vragen met antwoorden op een rijtje gezet, vragen waar ook jíj vast wel eens over hebt nagedacht. Waarom? Gewoon omdat het leuk is om te lezen (en wie weet steek je er nog iets van op).

1. Waar zit de G-spot?

Dit is de meest gestelde vraag aan Google. Tegelijkertijd is dit ook de moeilijkste vraag. Ook onderzoekers hebben het magische plekje nog niet gevonden om een vrouw intenser te laten klaarkomen. Dit is voor elke lichaam namelijk anders.

2. Hoe laat ik een vrouw klaarkomen tijdens de seks?

Velen vinden het maar mysterieus: hoe een vrouw kan klaarkomen. Gelukkig heeft Google voor hen een paar goede tips, zoals tongwerk. Dit is natuurlijk niet voor iedere vrouw zo, dus is het verstandig rekening te houden met wat de ander fijn vindt. Iedereen is hier anders in, vraag daarom een keer wat je partner wilt, of geef bij jouw partner aan wat goed voelt voor jou.

3. Wat kan je doen om van herpes af te komen?

Een vraag uit een hele andere categorie: hoe kom je van herpes af? Helaas is er geen medicijn dat het virus helemaal dood. Er bestaan wel tabletten die de klachten kunnen verminderen. Maak meteen een afspraak bij je huisarts als je je niet goed voelt.

4. Hoe kom je van genitale wratten af?

Ook dit is een vraag over de gevolgen van seks. Deze soa kun je makkelijk behandelen met een zalfje. Daarnaast kan een dokter de genitale wratten ook behandelen door het bijvoorbeeld weg te branden.

5. Wat is een druiper?

Een druiper is een ander woord voor de soa ‘gonorroe’. Dit is een bacterie die heel erg besmettelijk is. Het kan dus tijdens de seks makkelijk overgedragen worden. Gelukkig is het wel goed te behandelen, ga hiervoor naar de huisarts.

6. Kan een penis vergroot worden?

Helaas voor onzekere mannen, een penis vergroten kan alleen met ingrijpende behandelingen. Daarnaast is het goed om te weten dat een penis vergroten helemaal niet nodig is. Ieder lichaam is perfect. Goede seks hangt dan ook niet af van de grote van de penis, maar wel van goede communicatie tussen bedpartners.

7. Hoe meet je een penis?

Google heeft een goed antwoord: gebruik een meetlint. Easy Penissy.

8. Hoe oud moet je zijn om condooms te kunnen kopen?

Er zit geen minimale leeftijd aan het kopen van condooms. Maar als je jezelf dit afvraagt, is het goed om te bedenken of je er wel klaar voor bent om condooms te kopen, laat staan te gebruiken.

9. Hoe lang duurt seks?

Uit een onderzoek blijkt dat het gemiddeld 5,4 minuten duurt. Hierbij is niet gekeken naar de voorafgaande activiteiten of andere seksuele handelingen. Hoelang het duurt hangt af of jij en je partner het nog naar je zin hebben. Stem dit dus met elkaar af en communiceer erover. Ga zeker niet op de klok letten, maar laat het gewoon gebeuren.

Lees ook
In déze 7 dingen verschillen mannen en vrouwen het meest als het gaat om de liefde

10. Hoe steek je een mannelijk geslachtsorgaan in een vrouwelijk geslachtsorgaan?

Het lijkt zo simpel, maar is niet voor iedereen even makkelijk en vanzelfsprekend, zo blijkt. Het belangrijkste hierbij is voorspel. Zorg dat jullie er allebei zin in hebben en ontspannen zijn, zodat alles soepeltjes loopt en er niets geforceerd wordt. Het is belangrijk dat je doet waar je je goed bij voelt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: beautify | Beeld: Getty Images