Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Oops! Dít zijn de meest gemaakte fouten bij het gebruik van seksspeeltjes

Oops! Dít zijn de meest gemaakte fouten bij het gebruik van seksspeeltjes

Oops! Dít zijn de meest gemaakte fouten bij het gebruik van seksspeeltjes

Vaak weten de meeste mensen wel hoe ze seksspeeltjes moeten gebruiken. Maar wist je ook dat er alsnog veel kleine foutjes gemaakt worden? Deze fouten zorgen voor minder veiligheid en plezier. Wij zetten de fouten op een rijtje, zodat je ze nooit meer vergeet. 

Populaire en toegankelijke speeltjes

het klinkt logisch om Populaire en toegankelijke speeltjes te gebruiken, maar iedereen heeft eigen voorkeuren. Probeer daarom is om verder te kijken en iets nieuws te proberen. Op deze manier kom je er pas écht achter wat je voorkeuren zijn en waar je van kan genieten.

Speeltjes schoonmaken

Het is super belangrijk om je seksspeeltjes goed schoon te maken, nadat je ze hebt gebruikt. Dit is voor je eigen veiligheid en het seksspeeltje kan hierdoor veel langer meegaan. Lees de gebruiksaanwijzing voor het schoonmaken of gebruik een milde zeep en warm water. Je zou ook een speciale cleaner voor je seksspeeltjes kunnen gebruiken.

Samen met je partner

Het klinkt misschien onlogisch om samen met je partner speeltjes te gebruiken, terwijl het juist leuk is om toe te voegen. Het kan juist opwindend zijn om je partner bezig te zien. Er bestaan ook speeltjes voor koppels, misschien is dat leuk om een keer samen te proberen?

Lees ook
Dit is de reden waarom knuffelen na de seks wél een goed idee is

Orgasme

Het is niet goed om alleen maar bezig te zijn met het bereiken van een hoogtepunt. Als je alleen maar hier op focust kan dit voor veel druk zorgen. Dat is helemaal nergens voor nodig, want je kan ook genieten zonder een orgasme te krijgen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VriendinBeeld: Getty Images