Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Mannen opgelet: het is No Nut November oftewel dé maand zonder seks

Mannen opgelet: het is No Nut November oftewel dé maand zonder seks

Mannen opgelet: het is No Nut November oftewel dé maand zonder seks

November staat voor mannen altijd in het teken van Movember, de maand waarin mannen hun snor niet scheren. Maar er is nog een uitdagende challenge voor mannen deze maand, namelijk No Nut November. Een challenge die mannen uitdaagt om een maand lang geen seks te hebben én niet te masturberen.

No Nut November

Movember is de jaarlijks terugkerende challenge waarbij mannen hun snor laten staan om aandacht te vragen voor teelbalkanker en prostaatkanker. Maar sinds 2011 staat de maand november ook in het teken van een andere mannenchallenge: No Nut November. De challenge draait maar om één ding, namelijk een maand lang géén seks. En dat betekent dus ook dat masturberen niet is toegestaan. Naast het scheermes moeten mannen dus ook hun edele delen met rust laten deze maand.

No Nut November is in het leven geroepen vanwege het idee dat mannen teveel tijd besteden aan zelfbevrediging en seks en dat ze dat eens een maand lang niet moeten doen. Zo blijft er meer tijd over voor andere activiteiten. Meer tijd om bijvoorbeeld oude hobbies weer op te pakken, goede boeken te lezen of om meer tijd met vrienden te spenderen. Een maand lang geen seks, klinkt wel als een uitdaging, toch?

Lees ook
Die orgasmekloof is er al jaren: verdwijnt het nu we steeds meer weten over de clitoris?

Spelregels

De challenge kent wel een aantal spelregels. Seks is niet toegestaan en masturberen ook niet, maar porno kijken mag wel. Een stijve hebben is ook nog volgens de regels. Toch een keer klaargekomen? Helaas, officieel ben je dan als deelnemer al gediskwalificeerd. Ach ja, er is waarschijnlijk toch niemand die dit controleert!

Mannen, durven jullie deze challenge aan te gaan?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Linda | Beeld: Getty Images