Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Ai: mannen met grote voeten gaan vaker vreemd

Ai: mannen met grote voeten gaan vaker vreemd

Ai: mannen met grote voeten gaan vaker vreemd

Wist je dat? Mannen met grote voeten vaker vreemdgaan, dan mannen met kleine voeten. Dit is gebleken uit onderzoek van Illicit Encounters waarbij tweeduizend mannen betrokken waren. Schoenmaatje 45 of groter? Hou je vent dan goed in de gaten of hij geen misstap begaat. De kans is namelijk twee keer zo groot, dan bij een man met schoenmaat 42 of kleiner. 

Datingsite

Illicit Encounters is een datingsite voor getrouwde mensen. De organisatie vond het leuk te onderzoeken wat de link tussen een schoenmaat en mannen hun gedrag is. In het onderzoek werden tweeduizend mannen gevraagd wat hun schoenmaat is en of ze weleens zijn vreemdgegaan. En wat bleek? Mannen met een grote schoenmaak en dus grotere voeten gaan vaker vreemd dan mannen met een kleinere schoenmaat.

Vreemdgangers

Opmerkelijk was dat mannen met schoenmaat 46 de grootste vreemdgangers zijn, namelijk 29 procent. Op de tweede plek stond schoenmaat 45 met 25%. Ook mannen met maat 47 en 48 konden zich bij het rijtje toevoegen met 22% en 21%

Op de vraag hoe het kan dat mannen met grotere voeten vaker vreemdgaan zegt Jessica Leoni, woordvoerder van Illicit Encounters: “Hoewel sommigen zullen zeggen dat een affaire om meer draait dan de schoenmaat van een man, liegen de cijfers er niet om.”

 

Lees ook
10 dingen die mannen liever niét willen tussen de lakens

Opvallend resultaat

Toch moet het resultaat van het onderzoek met een korreltje zout genomen worden. Mannen die een account hebben op de datingsite Illicit Encounters voor getrouwde mensen zijn waarschijnlijk al niet zo vies van een keertje vreemdgaan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

Bron: Grazia | Beeld: Pexels