Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Mannen gaan massaal voor kaal

Mannen gaan massaal voor kaal

Mannen gaan massaal voor kaal

We wisten het al een tijdje: mannen zien vrouwen liever zonder haar op hun intieme zones. Meer dan de helft van de mannen houdt van een kale schaamstreek bij hun vrouw. Maar er is goed nieuws! We zijn niet de enige die zich van die lastige haartjes moeten ontdoen daar beneden.

Trimmen en scheren
Ook mannen zijn het haar bij hun penis helemaal zat. Een onderzoek van Panorama wijst uit dat maar liefst 71% van de mannen het haar op de ballen en daarboven te lijf gaat. Met een trimmer, een mes of een scheerapparaat werken ze hun schaamhaar bij. 31% van de mannen gaat zelfs helemaal voor glad, ze verwijderen alles!

Bierbuikje? Nee hoor!
Panorama stelde de mannen vragen over hun lijf en dat van hun vrouw. Over het algemeen is het andere geslacht best te spreken over zichzelf. 57% geeft aan dat het eigenlijk wel mee valt met dat bierbuikje en plaatst zich in de categorie ‘normaal gebouwd’. De Nederlandse man vindt een gezond kleurtje ook niet erg belangrijk. Het valt reuze mee met het aantal zonnebankbezoekjes.

Normaal gebouwde vrouwen
Ook als het om hun vrouwen gaat, zijn de mannen niet zo heel kritisch. 14% vindt het helemaal niet erg als de vrouw wat voller is. Ze noemen hun ideale vrouw volslank. Het grootste gedeelte van de mannen geeft overigens de voorkeur aan normaal gebouwde vrouwen en 23% wil het liefst een slanke vriendin.

Borstvergroting?
Moeten we van de mannen massaal onze borsten laten vergroten? Nee hoor, slechts 20% geeft aan een borstvergroting voor hun partner een goed idee te vinden.

Hoe zit het eigenlijk met de sportieve kant van onze mannen? Uit het onderzoek blijkt dat mannen graag sporten en dat ook regelmatig doen. Toch geeft 34% aan dat ze helemaal niet aan sport doen.

Wat vind jij van een kale schaamstreek bij mannen?