Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Lil’ Kleine laat naam van vriendin tatoeëren: bij deze celebs bleek dat echter geen goed idee

Lil’ Kleine laat naam van vriendin tatoeëren: bij deze celebs bleek dat echter geen goed idee

Lil’ Kleine laat naam van vriendin tatoeëren: bij deze celebs bleek dat echter geen goed idee

Sinds mei van dit jaar heeft rapper Lil’ Kleine een relatie met Jaimie Vaes. Blijkbaar zit die liefde zo diep, dat hij dinsdag de naam van zijn vriendin op zijn arm liet vereeuwigen. Ook zijn naam – Jorik – prijkt op haar arm.

Een superlief gebaar natuurlijk, maar of het zo verstandig is? Bij deze vier celebs bleek het tatoeëren van de naam – of zelfs het gezicht – van hun geliefde niet zo’n goed idee, aangezien de relaties geen stand hielden.

Johnny Depp

Je zou denken dat een ezel zich geen twee keer aan dezelfde steen stoot, maar niets blijkt minder waar bij Johnny Depp. Toen hij nog dacht dat Winona Ryder zijn grote liefde was, liet hij de tekst ‘WinonaForever’ tatoeëren. De liefde raakte over en de acteur liet zijn tattoo veranderen in de tekst ‘WinoForever.’ Tijdens zijn relatie met Amber Heard liet hij haar bijnaam ‘SLIM’ op zijn hand vereeuwigen. Sinds hun break-up is die tekst veranderd in ‘SCUM’, wat uitschot betekent.

Johnny en Amber in gelukkige tijden.

Johnny heeft de tekst ‘SLIM’ veranderd in ‘SCUM’.

Angelina Jolie

Nadat Angelina Jolie en Billy Bob Thornton elkaar in 1999 op de set ontmoetten, stapten ze een jaar later in het huwelijksbootje. Dat was echter niet van lange duur, want in 2003 werden de scheidingspapieren alweer getekend. In die tussentijd had de actrice echter wel zijn naam groot op haar arm laten vereeuwigen. Inmiddels prijken de coördinaten van de geboorteplaatsen van haar kinderen op haar arm. Samen met haar ex Brad Pitt heeft ze zes kinderen, waarvan er drie geadopteerd zijn.

Angelina liet tijdens haar relatie met regisseur Billy Bob Thornton zijn naam op haar arm vereeuwigen.

Inmiddels is zijn naam veranderd in de coördinaten van de geboorteplaatsen van haar kinderen.

Heidi Klum

Heidi Klum trouwde in 2005 met zanger Seal. Na het vieren van hun vierjarige huwelijksdag liet ze zijn naam groot op haar rechterarm tatoeëren. In 2012 scheidden de twee van elkaar en koos het model ervoor de tattoo te laten verwijderen.

Op Heidi’s rechterarm prijkte een grote tatoeage met de naam van haar ex-man Seal.

Inmiddels heeft het topmodel de tattoo grotendeels laten verwijderen en is er nog maar een klein deel van over.

Amber Rose

Na de breuk met Wiz Khalifa liep Amber Rose nog rond met een tatoeage van zijn gezicht op haar linkerarm. Inmiddels heeft ze het inktplaatje laten veranderen in het gezicht van rocker Slash.

Amber Rose met het gezicht van haar ex Wiz Khalifa op haar arm getatoeëerd.

Zo ziet de tattoo er nu uit.

Wij hopen natuurlijk dat Jorik en Jaimie géén spijt krijgen van hun tatoeage.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

[RECENT_POSTS]

Beeld ANP, BrunoPress, Instagram