Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Suze (33): ‘Ik ben ook verliefd op jou en wil dat je bij ons blijft, maar zij is mijn grote liefde’

Suze (33): ‘Ik ben ook verliefd op jou en wil dat je bij ons blijft, maar zij is mijn grote liefde’

Suze (33): ‘Ik ben ook verliefd op jou en wil dat je bij ons blijft, maar zij is mijn grote liefde’

Het is iets waar we misschien te weinig over praten; ons seksleven binnen onze relatie. Hoe mooi het is om dat intieme met je partner te delen, maar ook wat voor uitdaging het soms kan zijn. Om gedurende de week, waarin je soms wanhopig probeert om alle ballen in de lucht te houden, ook nog tijd en zin te maken voor je partner. Voor jou, maar ook voor hem. Daarom sprak Flair speciaal voor jou tien personen over hun seksleven.

Vier maanden samen

Suze (33): ‘Na mijn scheiding heb ik behoorlijk veel onenightstands gehad en zelfs een driehoeksverhouding. Ik ontmoette James en Julia in een hippe tent in Amsterdam. Ze hadden een open relatie én Julia bleek biseksueel. Fantastisch, dacht ik, want van vrouwen ben ik ook niet vies. James – donker en gespierd – was regisseur en Julia – exotisch met lang rood haar – kunstenares. We hadden meteen een ongelooflijke seksuele klik en die avond begonnen we met z’n drieën heftig te zoenen. De
dagen daarna droomde ik van ze, beiden zaten ze 24 uur per dag in mijn hoofd. Ik verlangde naar tederheid en wilde seks.

Spanning

Ineens kreeg ik een sms’je van James. Ik was in extase! Hij nodigde me bij hem thuis uit om te komen eten en Julia zou er ook zijn. Uiteraard hebben we met z’n drieën het bed gedeeld en de seks was echt geweldig. Zó spannend! Twee mensen die er alles aan doen om je tot de grootste hoogten te brengen, het was een droom die uitkwam. Daarna liepen we de deur bij elkaar plat. James en Julia waren helemaal weg van me en ik voelde me begeerd als geen ander. Naast eten, uitgaan en drinken, waren we vooral bezig met seks. We raakten niet op elkaar uitgekeken. Toch miste ik de warmte naar mij toe.

James en Julia waren lief, maar van oprechte liefde was geen sprake. Die warmte deelden ze alleen met elkaar. Ze hadden een sterke band waar niemand tussen kon komen. Ik begon me af te vragen wat ik eigenlijk wilde. Spanning? Liefde?

Gebroken hart

Op een dag was ik erg onrustig. Ik belde James. ‘Ik kom je zo halen, dan verzin ik iets romantisch,’ zei hij. Ik twijfelde, wilde niet nog verliefder worden. Ik zie hem nog aankomen in zijn cabrio. We reden de stad in, naar een prachtig pand van zijn vriend dat altijd voor ‘James en derden’ beschikbaar was. Daar hebben we de liefde bedreven. Onze chemie was waanzinnig en toen pas besefte ik dat ik veel meer voor hem voelde dan voor Julia.

Toen ik thuiskwam, stond Julia voor mijn huis. Ze had een koele blik in haar ogen. Ik voelde een steek in mijn hart. Was dit het? Was ik gewoon gebruikt en ging hij nu weer terug naar zijn grote liefde? James zei tegen me: ‘Schatje, je weet toch dat het zo ligt?’ Mijn hart brak. Ik kon niet meer. Ik was zelf in deze seksrelatie gestapt. Ik probeerde me voor te stellen dat ik een soort Heyboer-vrouw was, de spil van een man en een vrouw. De gedachte was geweldig en ik heb er heel wat erotische dromen aan overgehouden.

Grote liefde

Toch wilde ik het beëindigen. Want ik moest wel aan hun voorwaarden voldoen. Toen James en ik voor de laatste keer samen op de bank zaten, zei hij: ‘Ik ben ook verliefd op jou en wil dat je bij ons blijft, maar zij is mijn grote liefde.’ Ik begreep het en dacht aan míjn toekomstige grote liefde, wie dat dan ook mocht zijn. James en ik hebben die avond nog één keer gevreeën. De dagen daarna hoorde ik niks meer.

Van oprechte liefde is nooit sprake geweest, het draaide allemaal om één ding. Diep in mijn hart wist ik dat, maar ik hoopte heel naïef dat er meer uit zou komen. Ik ben nu acht maanden verder en heb een nieuwe vriend, Piet. We hebben een gelukkige, monogame relatie. Ik krijg nu zo veel liefde dat ik me bijna niet meer kan voorstellen dat ik tot zulke acties in staat was. Toch heb ik geen spijt. Deze seksuele ontwikkeling had ik nodig om te komen waar ik nu ben: in een rustige, constructieve relatie. Piet is er voor mij, in goede en slechte tijden. Dat is veel waardevoller dan welke spannende affaire dan ook.’

Dit artikel komt uit Flair Liefde & Lust. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Tekst: Nathalie Driessen | Beeld: iStock