Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Jaap (35): ‘We vreeën in het begin wel drie keer per dag’

Jaap (35): ‘We vreeën in het begin wel drie keer per dag’

Jaap (35): ‘We vreeën in het begin wel drie keer per dag’

Het is iets waar we misschien te weinig over praten; ons seksleven binnen onze relatie. Hoe mooi het is om dat intieme met je partner te delen, maar ook wat voor uitdaging het soms kan zijn. Om gedurende de week, waarin je soms wanhopig probeert om alle ballen in de lucht te houden, ook nog tijd en zin te maken voor je partner. Voor jou, maar ook voor hem. Daarom sprak Flair speciaal voor jou tien personen over hun seksleven, waaronder de 35-jarige Jaap.

Jaap (35): “Melissa gaat volgende maand bevallen van onze tweede zoon. Vrijen doen we nu niet meer, maar dat hebben we nog heel lang wel gedaan. We zijn beiden behoorlijk seksueel ingesteld. Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten bij haar thuis, lagen we binnen twee uur in bed. Oké, daar waren wel een aantal chatsessies op Hyves aan voorafgegaan en we hebben die avond uitgebreid met elkaar gesproken, maar toch, we waren er snel bij. Niet dat ik dat erg vond. Ik vond haar namelijk prachtig en heel begeerlijk. Ze heeft mooi, lang blond haar, lange benen en een zeer sexy lijf. De seks was fijn. Heel rustig, maar toch intens. Althans, zo voelde het.”

‘Binnen een maand woonde ze bij me’

“Mijn eerste indruk van Melissa was dat ze een lieve vrouw is die zich van andere vrouwen onderscheidt door haar intelligentie. Ik denk dat ik haar daarop heb uitgekozen: op het feit dat ze meer te vertellen heeft dan de gemiddelde vrouw. Vóór Melissa had ik veel onenightstands en ik was klaar met het datingcircuit. Ik stond open voor een vaste relatie, maar wel met iemand die zich kan onderscheiden. Al snel spraken we vaker af en binnen een maand woonde ze bij me. We vreeën wel drie keer per dag en ik was zó verliefd dat ik zelfs haar naam op mijn arm liet tatoeëren. Die verliefdheid is er nog steeds. Ik vind alles aan haar leuk, het totaalplaatje is gewoon perfect. Ze is aantrekkelijk, open, eerlijk, slim en lief en het klikt gewoon tussen ons.“

Onder de douche

“Tijdens haar zwangerschappen hadden we minder vaak seks. Desalniettemin was het vrijen net zo lekker, al konden we niet van de acrobatische toeren uithalen als daarvoor. Vaak bevredigde Melissa mij op een andere manier, namelijk oraal. Dat doet ze nog steeds. Meestal onder de douche en dat is, ondanks haar zwangerschap, heel erotisch. Geslachtsgemeenschap kunnen we nu niet meer hebben met die dikke buik: dan heb ik het gevoel dat ik tegen de baby aan beuk en dat vinden we allebei niet zo opwindend. Van oraal bevredigen ben ik zelf geen groot fan, dus nu, tijdens de zwangerschap, doe ik dat ook niet. Toen Melissa niet zwanger was deed ik het weleens, maar het feit dat ze een paar keer per dag naar het toilet gaat… Ik vind het een vies idee. Al begrijp ik dat ze zichzelf kan wassen. Het is iets wat tussen de oren zit. Ach, Melissa vindt het niet erg. Ze heeft er nu sowieso geen behoefte aan en ik bevredig haar blijkbaar genoeg, want ze klaagt niet. Ons eerste zoontje heeft bijna een jaar bij ons op de kamer geslapen, omdat we dat gezellig vonden. Ons seksleven werd er niet door verstoord. We vreeën toen op de bank, in zijn kamer, of onder de douche.”

Lees ook
So happy together: 5 tips voor een lange en gelukkige relatie

Veel meisjes

“Melissa is echt mijn ware. Ik heb veel meisjes voor haar gehad, maar ze konden allemaal niet aan haar tippen. Ze heeft prachtige borsten, zelfs in tijdschriften zie je ze niet zo mooi. Waarom zij het voor me is, kan ik niet precies aangeven. Het is iets gevoelsmatigs. Melissa houdt me in toom. Ze is geen ja-en-amen-meisje, ze geeft behoorlijk wat tegengas en dat is misschien wat ik nodig heb in een vrouw. Wat ik gek genoeg fijn vind. Zij weet wat goed voor mij is. Ik word gelukkig van haar en ik kan me zo voorstellen dat we de rest van ons leven samen zullen blijven. Als ik morgen weer single zou zijn, zouden er behoorlijk veel meisjes bij me op de stoep staan. Maar weet je? Het bijzondere is dat ik van die gedachte helemaal niet meer opgewonden word. Dat ik vanuit het diepst van mijn hart kan zeggen dat ik alleen maar bij Melissa wil zijn. Zij heeft mij getemd. Ja, dit is echte liefde.”

Dit artikel komt uit Flair Liefde & Lust, het boekje dat bij Flair 14-2020 zit. Deze ligt t/m 7 april in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen (of nabestellen) kan hier.

Tekst: Nathalie Driessen | Beeld: iStock