Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Wat jouw lichaam (en dat van hem) verklapt over je seksleven

Wat jouw lichaam (en dat van hem) verklapt over je seksleven

Wat jouw lichaam (en dat van hem) verklapt over je seksleven

Sex sells. Er wordt dan ook veel onderzoek gedaan naar seks. En ook naar het mogelijke verband tussen je seksualiteit en bepaalde uiterlijke kenmerken, zoals brede heupen en natuurlijk de maat van zijn voeten. Wij hebben de 7 interessantste uitkomsten voor je op een rijtje gezet. Wat denk jij ervan?

Kleine borsten = een financieel stabiele partner

Heb je kleine borsten? Dan is de kans groot dat je een partner hebt die financieel stabiel is, minder seksistisch en meegaander. Volgens dit onderzoek dan tenminste. Nice!

Lange benen = sexy

Ben jij één van die geluksvogels met lange benen? Dan durven we te wedden dat mannen jou sexyer vinden dan je kortbenige vriendinnen. Dat beweren onderzoekers van de Poolse universiteit in Wroclaw, die 218 mannen en vrouwen ondervroegen. Ze lieten testpersonen foto’s zien met mensen van wie de benen digitaal korter of langer gemaakt waren dan de gemiddelde beenlengte in Polen. En wat blijkt? Zijn je benen 5 procent langer dan gemiddeld, dan vinden we blijkbaar allemaal dat de persoon in kwestie knapper is. De reden zou zijn dat langere benen gelijk staan aan een betere gezondheid.

Lange penis = ontrouwe vriendin

Je zou denken dat mannen die groot geschapen zijn een fantastisch seksleven hebben, maar niets blijkt minder waar. Volgens onderzoek worden mannen met een grote penis namelijk vaker bedrogen. Vrouwen die een relatie hebben met een man die bovengemiddeld goed geschapen is, zouden tijdens de seks meer ongemak ervaren, wat voor hen een reden is om het ergens anders te zoeken. Foei dames toch!

Gladde borstkas = knapper

Onderzoekers ontdekten dat vrouwen een man met een gladde borstkas over het algemeen knapper vinden. Gaat jouw hartje juist sneller kloppen van een man met wat borsthaar? Dan is de kans groot dat jouw vader ook goed behaard is.

Zandloperfiguur = vruchtbaar

Het ideale figuur volgens een man? Zandloper. De ideale heup-lendeverhouding volgens onderzoekers zou 0,7 zijn, oftewel: meet je heup één meter in omtrek, dan vinden mannen dat jij het ideale figuur hebt als je lende 70 centimeter is. Jouw lichaam zou in die verhouding namelijk vruchtbaarheid uitstralen.

Kortere wijsvinger = grotere penis

Ja mannen, dit is er eentje voor jullie. Als de wijsvinger van de man korter is dan zijn ringvinger, zou dit betekenen dat hij een grote piemel heeft. Kijk voortaan als je een knappe man spot dus eerst even naar zijn handen in plaats van naar zijn voeten 😉

Brede heupen = meer onenightstands

Zou het? Volgens onderzoek van de Universiteit van Leeds hebben vrouwen met een heupbreedte (niet de omtrek) van 36 cm of meer opvallend meer seksuele partners dan vrouwen met een heupbreedte van 31 cm. Vrouwen met brede heupen zouden seksueel vrijer zijn, wat dan weer te maken heeft met hun grotere vruchtbaarheid.

Lees ook:

Wetenschappelijk bewezen! Zo groot is de ideale penis

5 dingen die mannen níét sexy in bed vinden

Voel je sexy in deze 7 mooie babydolls

 

 

 

 

 

 

Bron: Flair.be