Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 5x leuke dingen om alvast te doen als jullie gaan samenwonen

5x leuke dingen om alvast te doen als jullie gaan samenwonen

5x leuke dingen om alvast te doen als jullie gaan samenwonen

Ga je binnenkort samenwonen? Dan zijn er heel veel leuke dingen om naar uit te kijken: een bezoekje aan de Ikea, samen de woonkamer schilderen en je kunt elke nacht bij elkaar slapen! Kun je niet wachten? Met deze vijf dingen kan de voorpret alvast beginnen!

1. Maak samen een Pinterest-bord

Een gedeelde Pinterest waar je allebei ideeën op pint voor jullie nieuwe huis is ontzettend leuk. En het zorgt er ook voor dat jullie erachter komen of jullie dezelfde smaak hebben qua inrichting. Zo niet, dan kun je alvast aan de lange zoektocht beginnen naar dingen die jullie wél allebei mooi vinden.

2. Open samen een bankrekening

Het hoeft niet, maar het is wel heel handig. Want op jullie bankrekening kun je het geld voor de huur zetten en je kunt hem gebruiken voor de boodschappen, dan hoef je daar ook nooit meer over te discussiëren.

3. Plan een housewarming

Nodig al jullie vrienden uit en geef een geweldig feest om dit bijzondere moment te vieren! Het kan slim zijn om dit te doen voordat jullie huis helemaal geschilderd/ingericht/perfect is, want dan kan er extra goed gefeest worden zonder dat je bang hoeft te zijn voor wijnvlekken op jullie nieuwe kleed. Denk samen alvast na over de gastenlijst en de uitnodiging die jullie willen versturen voor het feest van het jaar!

4. Ga samen door jullie kleding heen

Ga voor de verhuizing eens kritisch door jullie kleding heen. Er zit vast heel veel kleding tussen die jullie nooit meer dragen (of dingen van je ex of dingen waarin je hem minder knap vindt). Doneer deze aan het goede doel. Dan is er weer minder om te verhuizen en zal er in elk geval genoeg plek zijn in jullie kledingkast.

5. Struin samen de stad af naar nieuwe spullen voor jullie huis

Niks zo heerlijk als samen naar meubel-, design- en tweedehandszaakjes gaan om alvast inspiratie op te doen voor de inrichting van jullie eerste huis! Geniet ervan!

Lees ook:

Voor het eerst samenwonen? Hier moet je op letten

7 not so sexy signalen dat hij de ware is

6 dingen die je pas ontdekt als je gaat samenwonen