Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Lesbische laatbloeiers

Lesbische laatbloeiers

Lesbische laatbloeiers

Ik heb het bijna een keer overwogen. Hij likte me alsof hij met zijn tong aangekoekte resten uit een pan probeerde te verwijderen. Hij poerde rond met zijn vinger alsof hij op zoek was naar zijn verloren trouwring.
Hij zweette als een otter en noemde me ‘zijn geile wipkip’. Ik lag daar met mijn benen in de lucht en staarde naar het plafond. Toen was ik klaar met mannen. Even.

Het idee van de dag: ik word lesbisch!
Maar liefst tweederde van de lesbiennes komt pas op latere leeftijd tot de conclusie dat ze op vrouwen vallen. Nadat ze eerst het mannelijke geslacht uitgebreid hebben uitgeprobeerd dus. Ze stappen massaal over.

Poezenmens
Ik ben geen poezenmens. Ik ben één keer versierd door een meisje. Ik was 18 en zat buiten de discotheek even een frisse neus te halen op een brandtrap. Ze was een stuk ouder dan ik en ze had een flinke slok op. Ze ging schuin achter me één trede hoger op de trap zitten.

“Waarom probeer je het dan niet een keer?”
Ze boog zich naar voren en smiespelde of ik helemaal alleen was. “Alleen even afkoelen, zo weer terug naar binnen.” Mijn vriendin stond binnen met een of andere Antilliaan te tongen, ze had het dus te druk om mee naar buiten te gaan. De aangeschoten mevrouw achter mij stak een peuk op en legde haar voorgevel weer op mijn schouder. Of ik het ook zo koud vond. Nee hoor, lekker fris. Of ik wel eens met een vrouw gezoend had. Nee, ik val op jongens. Of ik een vriendje had. Nee. Waarom probeerde ik het dan niet een keer? Ze kneep me in mijn bovenarm en ik keek naar de uitgesmeerde rode lippen waarmee ze sigarettenadem mijn kant op blies. Ik fakete een inkomend sms’je en nam de benen. Ik wist niet wat me overkomen was en ik tongde van schrik maar met een Antilliaan.

Naar schatting is vijf tot tien procent van de vrouwen lesbisch. Daar komen de biseksuele vrouwen (vijftien procent) nog bovenop. Kortom: veel vrouwen zijn nieuwsgierig naar hetzelfde geslacht, of stappen zelfs over.

Wat zijn jullie ervaringen? Wel eens gezoend met een vrouw? Ben je biseksueel, misschien wel overtuigd vrouwenliefhebster, of moet je er niets van hebben?

CC foto: Marco Gomes