Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Lekker likken

Lekker likken

Lekker likken

‘Mag ik aan je tenen zuigen?’ Ik ben zo verbijsterd dat ik geen woord kan uitbrengen. Subtiel begint de ‘Toe Suck Fairy’ aan mijn tenen te likken, alsof hij een raketje wegwerkt op een warme zomerdag.

Voetsabbelen
Dan neemt hij mijn grote teen helemaal in zijn mond en begint te sabbelen. Ik geloof dat dit de onderste helft van het raketje is. Nog steeds geef ik geen kik. Wordt hij hier serieus opgewonden van?
Hij komt langzaam omhoog en tuit zijn lippen. De lippen die net mijn grote teen omarmden, gaan nu richting mijn mond om mij een heerlijke lebber te geven. Als ik wil schreeuwen om hulp, schrik ik op uit mijn gedachten.

De beruchte ‘Toe Suck Fairy’ is aangehouden lees ik op mijn beeldscherm. Ik ben een absolute tegenpool van de tenenzuiger, waarschijnlijk staat dit in verband met mijn mislukte voeten. Ik walg van tenenlikkers en ik kan er trouwens ook niet tegen als andere mensen aan mijn voeten zitten, inclusief mijn aantrekkelijke vriend.

Tenenkaas
Maar we zijn nou eenmaal niet allemaal hetzelfde. De man met de voetenobsessie deed zich in 1990 al voor als voetenexpert, zodat hij een excuus had om voeten te strelen en te likken. Tegenwoordig deed hij niet meer zoveel moeite en benaderde hij zijn slachtoffers in de supermarkt. ‘Twee ons tenenkaas alstublieft…’

Ik neem aan dat hij de voeten eerst even keurt voor hij toe slaat. Als de tenen door de eerste ronde komen, gooit hij vast meteen zijn hengel uit. ‘Wat hebben jouw voeten mooie vrouwelijke curven en wat zijn ze goed verzorgd. Mag ik ze likken?’

Oké, mensen likken ook aan oren. Maar daarbij lepelen ze niet het gehele slakkenhuis uit. Kom op, tenen? Die tenen zitten de hele dag in sokken in schoenen en als de vrouw aan het einde van haar dag uitgeput de supermarkt in slentert, wil hij haar muffe tenen likken?
Doe mij maar gewoon een fris raketje.

© Foto: Getty Images