Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Leestip: 5 Boeken over sex en liefde

Leestip: 5 Boeken over sex en liefde

Over sex en liefde zijn hele boekenkasten vol geschreven. Toch blijven er steeds nieuwe, interessante boeken verschijnen. Sommige onderwerpen zijn grappig en herkenbaar, andere juist leerzaam. Ben je ontevreden over je sexleven of wil je je partner beter begrijpen? Lees dan eens een goed sex- of relatieboek!

 

1. Doen jullie het nog? – Jean-Pierre van de Ven

Tegenwoordig vliegt de sex je om de oren: je ziet het overal en iedereen heeft het erover. Sex wordt steeds minder een uiting van intimiteit of liefde. In dit boek bespreekt psycholoog Jean-Pierre van de Ven de ins en outs van sex in relaties. Hij doet dit aan de hand van (grappige) ervaringen uit zijn praktijk. De conclusie: vooral gezond verstand kan onze liefdeslevens redden. Een interessant boek, vooral als je problemen in je liefdesrelatie hebt.

Prijs: €17,95

 

2. Sexbijbel voor vrouwen – Nathalie Groeneveld
Nathalie Groeneveld, redacteur bij het tijdschrift Men’s Health, gaat in dit boek vrouwen voor in de zoektocht naar het geheim achter hun seksualiteit. Ze legt onder andere uit wat er in je lichaam gebeurt als je opgewonden raakt en hoe je dat kunt stimuleren. Ook bevat het boek talloze ervaringen van vrouwen. Dit is een handboek dat je als vrouw niet mag missen!

 

Prijs: €18,95 / E-book €14,99

 

3. The World Book of Love – Leo Bormans (red)
Leo Bormans bestudeerde twee jaar lang het wetenschappelijk onderzoek over de liefde. Het resultaat is The World Book of Love, waarin je de wijsheid van 100 liefdesprofessoren uit de hele wereld leest. Zij vatten samen wat we weten over de liefde. Leer van Amerika tot China en van Afrika tot Finland!

 

Prijs: €24,99 / E-book €19,99

 

4. Mindful Sex – Claudia Blake
Ben je al bekend met mindfulness? Mindfulness kan je sexleven intiemer en bevredigender maken. Dit boek leert je onder andere genieten van het moment en omgaan met zelfbevrediging. Ook wordt bijvoorbeeld uitgelegd hoe je je partner een sensuele massage kunt geven. Ben je niet tevreden over je sexleven, probeer dan mindful sex.

Prijs: €17,95

 

5. Alles wat vrouwen willen weten over mannen – Allan & Barbara Pease
Ben jij soms ook zo benieuwd wat er in het hoofd van een man omgaat? In dit boek bundelen Allen en Barbara Pease hun kennis en ervaring over beide seksen. Het boek is niet alleen grappig, maar ook heel informatief. Na het lezen van dit boek begrijp je beter waarom jouw partner is zoals hij is!

 

 

Prijs: €19,99