Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Lees goed: dit maakt zijn goedje zoet!

Lees goed: dit maakt zijn goedje zoet!

Lees goed: dit maakt zijn goedje zoet!

Is het sperma van je sekspartner bitter en moet je al gruwelen bij de gedachte alleen? Lees deze tips dan eens goed en bezorg je partner een zoeter goedje.

Gezond leven

Sperma is milder wanneer het zaad gezond is, dus zorg ervoor dat hij genoeg sport en gezond eet. Vooral roken en alcohol geven het sperma een nare smaak. Roken zorgt er bovendien voor dat de kwaliteit van de zaadcellen minder is.

Dit niet eten

Broccoli, spruiten en rood vlees worden sterk afgeraden. Dit geeft sperma een slechte smaak, net als vet eten. Vis zorgt er zelfs voor dat het een lichte vissmaak krijgt. Natuurlijk kan hij dit niet allemaal laten staan, maar het eten van vezels en fruit is belangrijk voor de smaak van zijn zaad.

Een dieet van fruit en water

Fruit zit vol natuurlijke suikers, vitaminen en mineralen die je lichaam zuiveren en het sperma zoeter maken. Vooral ananas doet het goed. Ook water zuivert je lichaam, waardoor je minder afvalstoffen vasthoudt en waardoor hij ‘beter’ sperma produceert.

Superspermasmoothie

Is zoet sperma echt een vereiste om te slikken? Probeer dan eens de Superspermasmoothie van Goedele Liekens.

Benodigdheden:
– 1 kopje ananassap, vers of uit een pak
– 1 kopje mangosap
– 1 banaan
– ½ komkommer, geschild en ontpit
– ½ theelepel verse gember
– ½ theelepel vanille-extract
– 2 eetlepels honing

Mix het geheel en klaar is/komt Kees!

Realistisch zijn

Bedenk dat je een menselijk lichaam nooit volledig kunt beïnvloeden door een bepaalde levensstijl. Onthoud daarom dat iedere man zijn eigen smaakje heeft. Het zaad van je nieuwe vriend kan heel anders smaken dan het zaad van je ex-lover. Accepteer dit en maak slikken bespreekbaar. Doe niets wat niet goed voelt en kies zo nodig voor een middenweg: uitspugen.

Bron: Goedele Liekens